X Panon kup i XII Beogradski pobednik

Previous topic - Next topic

Hugo Sperle

Znam da idem out of topic...Ali ne mogu a da se ne prisetim cuvenog natpisa na izlogu jedne radnje u Cileu koji kaze: "Postovane musterije, radnja nece raditi za vreme drzavnog udara. Hvala vam na razumevanju."  :headbang

Trutek

Jel onda vodstvo donijelo kakvu odluku??? Oce biti nece biti...jel se premjesta na naki drugi datum???

Mislim cisto da znam dal da kupujem kartu za vlak ili ne???ž

Lijep pozdrav

zmaj

Upravo smo doneli odluku o odlaganju takmicenja (nazalost).
Svi vi vidite gde smo i sta smo.
Sto se tice takmicenja nameravamo cim pre da ga ponovimo ali ce to biti verovatno BG, kako bi smanjili verovatnocu...
Za sva vasa pitanja stjimna raspolaganju.
Pozdrav,]
Do skorog vidjenja

dusko

Mora kod nas nesto naopako da krene pa to  ti je ...kada ce se znati tacan termin takmicenja ?

zmaj

Obavestenje u vezi termina takmicenja.
Postovani, novi termin takmicenja cemo odrediti do kraja nedelje pa Vas molim za malo strpljenja.
Definitivno ce biti u BGD-u u centru grada, kako bi svima bilo lakse da dodju. Radimo nesto i za parking pa...cemo videti.
Pozdrav,

PELE

Iako mi ova crvena slova izbise oci, mislim da je red da pitam, posto je proslo nedelju dana...

Dakle, ima li novosti?

Mikoyan29

LJUDI, PROSLO JE VEC VISE OD NEDELJU DANA, HOCE LI BITI IKAKVOG TAKMICENJA, DA ZNAMO DA SE SPREMIMO!!??!!  :headbang
MK "Oluj"

lord sir giga

A sta ima da se spremate, pa valjda ste bili spremni za pancevo?!
Polako bre najlakse je doci i priloziti svoj rad, treba organizovati sve, strpljenje je vrlina, zato polako bicemo obavesteni na vreme.

PELE

Nije poenta u prezentovanju radova, nego na to da ljudi rade i imaju obaveze pa se moraju organizovati sto se vremena tice, a i sezona godisnjih odmora polako pocinje...

milogor_strashni

dobro , ljudi, tako je ispalo, daleko je od zdravog razuma da su organizatori prizeljivali blokade i slicne probleme. ne poznajem ekipu, ne branim nikoga samo gledam realno da posmatram situaciju. verovatno je frka sve organizovati nanovo tako brzo. i koliko vidim, a i iz sopstvenog iskustva organizovanja raznih desavanja, uvek ima neko nezadovoljan. nije da se ja nesto pitam ali preporucujem strpljenje.

Sve on zna o svemu,
Milan

Mikoyan29

PA DOBRO VISE.....kolko vam treba da nam kazete hoce li, ili nece biti takmicenja  :rtfm
MK "Oluj"

Nemsy_29

Cuo sam informaciju da se spominje 10 Jul, skola GSP u Beogradu

dusko

Quote from: Nemsy_29 on 18-06-2011, 01:35:56
Cuo sam informaciju da se spominje 10 Jul, skola GSP u Beogradu
Gde je sad pa to... eto a lepo je moglo biti u Pancevu na mestu koje svi znamo :( :(

Profa

Lako je naći - kad googlaš "škola gsp beograd", prvi link ti je mapa. Miran i povučen kraj, lako za nalaženje (na internetu), bez gužve, sa puno raspoloživog parking-prostora :hahaha
Pozitivna strana - može lako do gos'n Veljka da se svrati ;)
Bogu fala što sam Lala! :)

zaki

Treća stanica bilo koje trole posle slavije ili 1 stanica pre stanice na kojoj ja izlazim 
:super

:cheers