Merkava IV 2006 Lebanon war 1/35 Academy

Previous topic - Next topic

Suhoj

Evo moje najnovije makete, Academy Merkava je fenomenalan tenk, savrsen za uklapanje i pravi uzitak za rad.
Vrlo detaljna je maketa i preporucujem svakom ljubitelju IDF-a.
Farbano je MM-ovom Israeli armor green i prljano AK interactive efektima, MiG pigmentima i sta mi je vec doslo pod ruku.  :D
Nisam bas puno prljao al jesam isprljao jer je to dosta koristen tenk a i u tim borbama jer dosta izlozen vremenskim (ne)prilikama.

Inace Merkava IV se pokazao kao jako dobar tenk i za sada jedini relativno otporan na protiv tenkovske rakete RPG-29 i AT-14 koje je Hezbolah nabavio verovatno od Sirije.
Takodje se pokazao kao veoma siguran tenk za posadu jer mu je motor smesten sa prednje strane i ako granata probije prednji oklop nece ubiti posadu.

Da ne filozofiram vise evo slika  ;D

[im

vlajko&marko

Nisam nikakav strucnjak za oklop ali meni ovo izgleda odlicno
:cheers

drazen

Videh je uživo na takmičenju. Stvarno impresivno izgleda. Svaka čast :super

Momcha

Lep i fin rad,samo jedna sitnica.Zasto mu nisi uradio neklizajucu podlogi na kupoli i telu?

Suhoj

Nisam znao kako a ni cime a da ne unistim ostale detalje. :P

Razorclaw

Kol'ko vidim, onaj mitraljez iznad cevi igra ulogu koaksijalnog. j**eno je to za ponovno punjenje municijom.

milanco

Lep rad svidja mi se ;) volim kada se vidi da je tenk bs koriscen, tome i sluzi ;D
I odlican izbor tenka jer tenk je prelep ;)
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju