Chellenger 2 , Operation Telic,Trumpeter 1/35

Previous topic - Next topic

Momcha

Zavreseno ovih dana.Kao sto pise Trumpeterova maketa 1/35,nisam nesto zadivljen ali ok."Dim" je radjen od neke vrste vate ili
nesto slicno filteru za akvarijume.Ja sam ga konkretno naso u kutiji od cipelica mog sina  ;D.Pokusao sam da napravim ono sto je naslici.
Da ne duzim.

Momcha

dragos

BOOOM!Zelim ovo da vidim u zbilji i stvarnosti.Jako mi se svidjaju cigle koje lete.Čiping je lepo uradjen koliko vidim iz daleka.Kako si radio trag gusenice,rekao bih da je podloga tanka ploca stiropora za oblaganje?

gasha

Momcho, nisam ljubitelj simuliranja dima vatom ali ovo sto si ti upotrebio, barem koliko vidim na slikama, izgleda odlicno. Verujem da je i uzivo podjednako dobro. Svaka cast odlican rad i 10-ka za kreativnost.  :super

Sandman

Odlichno izgleda efekat dima, pogotovo zbog cigli koje "lete" kroz njega - to bash dodaje malo dramatichnosti u celu scenu.

Vozilo ne komentarishem poshto je odradjeno sve po standardu ;)

ubermagog

jel ima ugrađen i simulator barutnih mirisa pa da bude diorama u 4 dimenzije  :D

vrlo uspelo!

ps. jel si cev postavio u zadnji položaj  ;)

Darijan

UH UH UH sta reci nego odlicno vidio sam ovaj radi i na Ak Forumu i na Mig cini mi se svidja mi se odlicno je.Hajde ako nije ti tesko malo pojasni taj rad sa tom vatom cim si je ucvrstio kako si cigle odradio da lete vako po vazduhu?Unaprijed hvala Darijan pozz

zivorad

Kako samo lete cigle i blokovi :god fantasticno.

Messerschmitt

Свака част, јако лепо изгледа. Пратио сам рад на овој диорами на једном другом форуму и могу рећи да сам фасциниран.  :cheers Сва срећа ниси изабрао неку сцену где заједно са циглама у ваздух лете руке и ноге  :lol

Marko M

Izgleda stvarno uverljivo.
Svaka čast.

Momcha

Hvala na komentarima, dim je delom fiksiran belim lepkom, delom lakom za kosu tako
da sam ciglice samo ususkao unutra.

@Suba,untar tenka vojnik kaslje od gasova ali se to ne vidi bas najbolje  :hahaha

Hvala jos jednom na komentarima

"God Save The Queen"  :naughty

Ćomi

Stvarno odlicno izgleda,svaka cast i na ideji i realizaciji
No signature.

milogor_strashni

uf, ovako nesto jos nisam video. svaka cast.

Pozdrav,
Milan

vlajko&marko

kako je ovo dobrooo  :god
i ja cu jednog dana ovako kad porastem
pozzz Marko

Kerber

Sve su rekli pre mene. Mogu samo da se divim ideji i realizaciji.