6. zagrebački maketarski kup "Crna Kraljica" 17.09.2011

Previous topic - Next topic

Iwtcha

Poštovane dame i gospodo,

U ime organizatora - "Hrvatske udruge vojnih minijaturista" čast mi je pozvati vas na 6. zagrebački maketarski kup ,,Crna Kraljica"

Vrijeme i mjesto održavanja: 17.09.2011. - OŠ Gračani, Gračani 4A, Zagreb

Sve ostale informacije (kategorije, kotizacija, itd) su dostupne na službenoj stranici natjecanja: www.crna-kraljica.com

Kao i prošle godine, nagrada ,,Best of show" donosi osvajaču 100 eura!

Također na službenoj stranici je omogućena i registracija i online prijava vaših maketa.

Ovim putem vas pozivam da iskoristite pogodnosti online prijave i da se u što većem broju prijavite online načinom, kako bi na sam dan natjecanja, sebi i nama skratili vrijeme nepotrebno utrošeno na administrativne poslove.

Unaprijed se zahvaljujem i srdačan pozdrav

airbamby

http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

Sijamski_Mrmot

Na žalost prošlogodišnji kup je bio dosta bolji sa više kvalitetnih radova svih kategorija i boljom organizacijom.
Buvljak je bio pozamašan ali sam se ipak uzdržao kupovine maketa i radije nabavio nekoliko tiskovina, pravi riveter i AKAN akrilnu boju (skupe su, za 1 euro skuplje od Vallejo koji košta 2 >:().
A nisam prošao ni bez nagrade, mada sam tek sada pročitao koja od mojih maketa je pobedila, pošto na podeli to nisam uspeo saznati.

Josip

Rudolf

Eto i ja sam napokon okačio slike sa tog takmičenja, a možete jih vidjeti ovdje:

Pozdrav svima, Dušan.