IV Novogodisnji Lavirint Kup - 11.12.2011

Previous topic - Next topic

marder68

Sve cestitke organizatorima na trudu oko takmicenja. Ovo je "etalon' za sve buduca skupove. Vratili ste mi veru u takmicenja. Pozdrav.

Gusha

To je od bata Lekica, poznajem mu  rad.Bio covek na forumu, pa otis'o, nece se druzi s' nama ludacima!

gasha

I na kraju nigde mog tenka??? E pa sudije nemate pojma, nije u prva tri a nestade ko da je Monaliza  ;D

ubermagog

Quote from: gasha on 13-12-2011, 14:03:46
I na kraju nigde mog tenka??? E pa sudije nemate pojma, nije u prva tri a nestade ko da je Monaliza  ;D

Završio je u Surčinu u podzemnoj garaži, rastavljen na sastavne delove - koje će mafija onda da prodaje sledećeg vikenda na berzi u Đušinoj kao rezervne delove!
Garant!  :D

airbamby

Hteo bih ovim putem u ime organizatora da se zahvalim svima na komentarima,
posebno ljudima koji su nam skrenuli paznju na propuste koje smo kao organizatori napravili.

Ovoliki odziv maketara iskreno nismo ocekivali, zateceni smo ne spremni i nedovoljno dobro pripremljeni za prijem tolikog broja maketa.
U buducnosti cemo se daleko vise potruditi i bolje pripremiti.

Svima koji su ucestvovali u takmicarskom a posebno u izlozbenom delu se zahvaljujem na ucescu i poverenju koje su nam ukazali.

U ime maketarskog kluba Oluj i svoje licno ime izvinjavam se svima koji su zbog nasih propusta osteceni.

Darko Mladenovic
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

Miroslav Š.

Ако се не варам, hayabusa је тражио бољу фотку Лекићевог Б-17. Фотку нам шаље Пеги...

:cheers
http://www.maketarplus.com/
2024. - godina borbe protiv nesklopljenih maketa!

Goran A.

Quote from: airbamby on 13-12-2011, 14:09:56

Ovoliki odziv maketara iskreno nismo ocekivali, zateceni smo ne spremni i nedovoljno dobro pripremljeni za prijem tolikog broja maketa.
U buducnosti cemo se daleko vise potruditi i bolje pripremiti.
[/b]

Darko Mladenovic

Ako se secas na proslom takmicenju sam ti rekao da mozete ocekivati oko 450 maketa. Videlo se po atmosferi na svim prethodnim, moze se reci da sam dobro procenio. Moj optimizam je utemeljen, za sledece takmicenje dizem brojku za 50 plus. Dopustite mogucnost i dvodnevnog trajanja u narednih par godina, sadrzaj postoji

Sijamski_Mrmot

Quote from: AG02 on 13-12-2011, 21:20:46
Dopustite mogucnost i dvodnevnog trajanja u narednih par godina, sadrzaj postoji

Ehhh ali dvodnevno takmicenje znaci trodnevno angazovanje svih u klubu (mi smo i inace proveli celu subotu tamo u pripremi sada) sto je u danasnjim uslovima gotovo nemoguce zbog posla, obaveza, porodice, skole (za mladje clanove)...

Mada... ideja i nije loša :D

a za +50 sledece godine... samo? :)

Mirko

rodeo

Jos jedan propust jeste obezbedjenje maketa, uzdali smo se da su svi posetioci dobrodusni ali ispostavilo se suprotno. Odgovorno tvrdim da je osoba koja je "oslobodila" Gashinu maketu znala da je on sludjen oko organizacije i da ce doci poslednji po svoje makete.
Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

gasha

Ma nema veze, napravicu ja i ljepsi i stariji  ;D.

gasha

i gledajte to i sa vedrije strane, barem je dignuta meni pa ne moram da se nekome izvinjavam. Nadam se samo da nece preci u praksu. Hvala na ostavljenom postolju, trebace.

Sijamski_Mrmot

Quote from: rodeo on 13-12-2011, 21:48:11
Jos jedan propust jeste obezbedjenje maketa, uzdali smo se da su svi posetioci dobrodusni ali ispostavilo se suprotno. Odgovorno tvrdim da je osoba koja je "oslobodila" Gashinu maketu znala da je on sludjen oko organizacije i da ce doci poslednji po svoje makete.

Nazalost, ispostavilo se da je tako. Samo mi je žao što sam zbog obaveza izašao ranije... mada možda i bolje... da sam ostao i pazio i eventualno spazio taj čin ja odgovorno tvrdim da bi smo sada imali jednog kolegu manje, ipak su za ovaj hobi potrebni prsti na rukama...  :deadhorse

Neka, sledeće godine ćemo bolje da pazimo pa ćemo da vidimo da li će da se ponovi  D:)

ubermagog

Krađu je moguće lako sprečiti - naročito sad u muzeju kada postoji konopče pored stola!
Kad dozvolite uzimanje maketa pored svakog stola/kategorije stane po par sudija i dodaje makete legalnim vlasnicima prema onom 'kontrolnom' broju tj. papiriću.
Što je više maketa/ljudi mnogo veće šanse da će ovako nešto ponoviti...
Nestaju tako makete i u svetu na velikim maketarskim skupovima!

Nego iduće godine da nabavite pamučne rukavice za sudije, eto jedan konstruktivan predlog :)

Profa

Quote from: Airsuba on 13-12-2011, 22:17:35
Nego iduće godine da nabavite pamučne rukavice za sudije, eto jedan konstruktivan predlog :)

Ma imali, nego zaboravili kod kuće :-\
Bogu fala što sam Lala! :)

pavlepav

realno gledano, da niste premestili takmichenje na drugi sprat ne bi bilo mesta dole na stolovima ni za pola izlozenih maketa  ;)
i od mene naravno sve cestitke za organizaciju, kao i predivno takmichenje, da svake godine bude sve vece i bolje  :cheers
ps: super berza i popusti, koji uvek negativno "utichu" na smanjenje mog shteka...  :naughty