T-55 VRS

Previous topic - Next topic

Dima-RUS

Ово је мој стари модел. Прикупљени пре око 3-4 година. Нисам додао да модел прикупљени на начин описан у упутству. Сада знам главне грешке у моделу, и следећи Т-55, ја ћу покушати да уради боље. Још боље, само купити Т-55 Тамииа шта сам урадио:)

Aki

Свиђа ми се остаревање, јако си га лепо урадио.
Извукао си максимум из трумпетерове макете, све похвале!
Има чак и снимак заробљавања овог тенка на јутујбу, од стране АрБиХ

http://www.youtube.com/watch?v=agnb9KQmNbo

zivorad

Fantastican je Dimo ,svaka cast :bravo :bravo :bravo

Dima-RUS

Quote from: Aki on 02-02-2012, 14:44:32
Свиђа ми се остаревање, јако си га лепо урадио.
Извукао си максимум из трумпетерове макете, све похвале!
Има чак и снимак заробљавања овог тенка на јутујбу, од стране АрБиХ

http://www.youtube.com/watch?v=agnb9KQmNbo
Хвала! Видео сам овај видео. Управо овај резервоар ме је инспирисао да направи модел.

Quote from: zivorad on 02-02-2012, 15:18:51
Fantastican je Dimo ,svaka cast :bravo :bravo :bravo
Хвала, сад бирам прототип нове Т-55 може да буде 55 ВС за Косово, или неки други припадници ВРС у Босни:)

KuKLiNsKi

trumpeter?
super weathering, šteta što nije tamiya da ima bolje detalje

medico

Bravo !!!  vrlo, vrlo lepo !

efekti chippinga, rdje  i slivanja su bash uverljivi . svidja mi se sharolikost zelene boje koja varira od boje tenka , preko kutija na kupoli do drvene kutije , jedino bode oci malo losije odradjen mitraljez trebalo ga je zameniti nekim boljim , probaj da mu grafitnim prahom malo dodas onaj odsjaj bruniranog oruzhja  !
na clipu sa yutube-a nisam primetio da je imao trobojku na cevi ? mozda je moj propust...

dragos

Video sam ovu maketu na nekom ruskom forumu pre par godina,dopala mi se tada,a i sada.Imam dve sugestije, da poboljšaš maketu.IC far ofarbaj u crno,jer ovakav kakav jeste nema na sebi poklopac.Mitraljez si stavio pogrešan,mislim da Trumpeter na svim ramovima čija je osnova T-55 daje ovaj kineski 12,7 mm,koji si ti stavio, i rusku Dušku 12,7 mm.Ali,dobro, neki rezinski mitraljez košta kao cela maketa...

Suhoj

Fantasticno!
Odlican weathering, sve izgleda stvarno perfektno  ;)

Dima-RUS

Quote from: KuKLiNsKi on 02-02-2012, 17:25:06
trumpeter?
super weathering, šteta što nije tamiya da ima bolje detalje
Хвала. Следећи модел ће урадити Тамииа

Dima-RUS

Quote from: medico on 02-02-2012, 21:28:42
Bravo !!!  vrlo, vrlo lepo !

efekti chippinga, rdje  i slivanja su bash uverljivi . svidja mi se sharolikost zelene boje koja varira od boje tenka , preko kutija na kupoli do drvene kutije , jedino bode oci malo losije odradjen mitraljez trebalo ga je zameniti nekim boljim , probaj da mu grafitnim prahom malo dodas onaj odsjaj bruniranog oruzhja  !
na clipu sa yutube-a nisam primetio da je imao trobojku na cevi ? mozda je moj propust...

Хвала. У праву си, застава није он видео, мислио сам се ја :)

Thanks. And yes, you are right, the flag wasn't on the gun, I put it by myself :)

Dima-RUS

Quote from: dragos on 02-02-2012, 22:04:20
Video sam ovu maketu na nekom ruskom forumu pre par godina,dopala mi se tada,a i sada.Imam dve sugestije, da poboljšaš maketu.IC far ofarbaj u crno,jer ovakav kakav jeste nema na sebi poklopac.Mitraljez si stavio pogrešan,mislim da Trumpeter na svim ramovima čija je osnova T-55 daje ovaj kineski 12,7 mm,koji si ti stavio, i rusku Dušku 12,7 mm.Ali,dobro, neki rezinski mitraljez košta kao cela maketa...
Dobar dan. U pravu si, Trumpeter Model nosi malo podsjeća na desnoj T-55. Za to moramo koristiti samo Tamiyu, ako želite napraviti dobar model.
Hello, You are right, I know that this model has a lot of bugs, and if something want to build a good model, he has to use the Tamiya model.

Quote from: Suhoj on 02-02-2012, 22:47:23
Fantasticno!
Odlican weathering, sve izgleda stvarno perfektno  ;)
Хвала :)

KuKLiNsKi

čitam jednom na nekom forumu review od jednog čovjeka i kaže :  trumpeter T55 looks like real tank if you can't see very good on one eye and you are blind on other eye...   :lol
nema do tamiye

djos & filip

Fantastic, I doubt that this can be done better  :o

Best regards

Ovo je samo hobi, ovo je samo hobi, ovo je samo......

Dima-RUS

Quote from: KuKLiNsKi on 03-02-2012, 10:50:47
čitam jednom na nekom forumu review od jednog čovjeka i kaže :  trumpeter T55 looks like real tank if you can't see very good on one eye and you are blind on other eye...   :lol
nema do tamiye
Ha-ha, 100%  :hahaha

Quote from: djos & filip on 03-02-2012, 10:51:32
Fantastic, I doubt that this can be done better  :o

Best regards
Thanks, man!

zaki

Quote from: KuKLiNsKi on 03-02-2012, 10:50:47
nema do tamiye

Da ali tamija je skoro 5 puta skuplja od tog trumpetera