BRDM - 2, Dragon 1/35

Previous topic - Next topic

MBT - Slovakia

Pozdrav svima, prijatelja, sad ja zavšio maketu vozila BRDM. Mislim da dobro znate ovo vozilo, BRDM koristi mnogo deržav sveta, tako i Srpska vojska i naša Slovačka armija (ASR). Neznam za što, Dragon zove ovu protivtenkovu verziju kao BRDM - 3:

Što se tiče mene, mislim da ispravno zove se BRDM - 2 sa sistemom AT-5 SPANDREL, tako i ovu verziju koristi naša vojska. Uradio sam Iračku shemu, dopade se mi, takva atraktivna. Neču mnogo pisati, pogledajte, ovo je moja maketa:

Aki

Јако леп рад, твој стандард!
Мада смо навикли од тебе више на оне феноменалне самоградње   D:)

MBT - Slovakia

Quote from: Aki on 24-02-2012, 13:50:02
Јако леп рад, твој стандард!
Мада смо навикли од тебе више на оне феноменалне самоградње   D:)

Pozdrav Aki, hvala Ti. No, ovo je takva moja "odmorna" maketa  ;) Uskoro stavim moj novi samogradnij
koji ja napravio - IVECO LMV.

Darijan

Super je nema sta tako cist i precizan rad perfektnooo. E sad mozda samo malo da je zaprasis oko tockova i sa strane posto ipak je to pustinja moje iskreno misljenje.Reci mi malo o bojama koje si koristio kako si radio maskiru shemu?? :god :god :god

airsuba

Vrlo lepo  :)

Iveco LMV je svakako interesantan da se vidi  :cheers

MBT - Slovakia

Quote from: Darijan on 25-02-2012, 23:58:23
Super je nema sta tako cist i precizan rad perfektnooo. E sad mozda samo malo da je zaprasis oko tockova i sa strane posto ipak je to pustinja moje iskreno misljenje.Reci mi malo o bojama koje si koristio kako si radio maskiru shemu?? :god :god :god

Hvala Ti Darijane. No, perfektno... upravo sada u fotografiji vidim nekaki greške  :cry - neparalelni lanser raketa... :headbang  I ne hoču da radim puno zaprljani makete, ali ovo je individualno.
Ja koristim standartni broji Revell, ništo specjalno, i saradujemo airbrush.

MBT - Slovakia

Quote from: Airsuba on 26-02-2012, 12:28:29
Vrlo lepo  :)

Iveco LMV je svakako interesantan da se vidi  :cheers

Pozdrav Airsubo, hvala Ti. Znaš ovo vozilo IVECO LMV?