Junkyard

Previous topic - Next topic

Momcha

Trumpeter ZiL 157 1/35, maketa koja je pravi trening za zivce ( ko je sastavljao zna o cemu govorim :) ). Trafo zgrada pravljena od stirodura, vecina stvari na diorami je iz moje kuhinje  :naughty. Grafiti su crtani slobodnom rukom i malo airbrushom.
Nadam se da vam se dopada :)

su27rules

Bravo!!  :bravo jako mi se svidja,zato jer je skroz drugacije od ostalog!! :super

dragos

Ludo.Svaka čast na ovome,baš kreativan rad!Grafiti su perfekcija....

airsuba

Alal vera, odlično je - trafo i grafite si rasturio  :cheers
Farbanje kamiona je isto super, žuta je pravi izbor!

Okači par žica gore na one 'pimpeke' da malo vise, pa da izgleda da je sve napušteno...

Sandman

Osveženje pravo - i neuobičajena tema za vojno vozilo, a i same tehnike rada si rekao bih dosta unapredio - chipping deluje baš realno i dobro! Grafiti su vrhunski ispali, k'o pravi! A legao je i lični potpis na njima... 8)

medico

Odliiichnooo, bravo momcho  :god

dioramashka scena kod nas je poprilicno slaba ovo je odlican dodatak , pogotovo sto je u pitanju civilna diorama !

drveni kotur je odlicno ispao , bojenje Zila takodje , zuta boja kabine i veliki pravi grafit imaju odlican kontrast u odnosu na ostatak diorame.

jedina zamerka na lisce brezino seme retko izgleda ok ....preporuka : http://www.model-scene.com/xx_l_101.html
izgleda genijalno a 60komada za 4eu mozda deluje malo skuplje ali vredi svaku paru !

Messerschmitt

Одлична идеја и реализација! Свака част!  :super

Momcha

Hvala svima na gledanju i komentarima. Jeste pravo osvezenje uraditi ovako nesto posle silnih rusevina :)
Mediko, lisce na onom shopu je extra, nije ni skupo, ali mislim da mi je ovo zavrsilo poso. Nekom drugom prilikom
probacu kupovno :)

Momcha

Lanmi

Opa, dobra fora. Rđa je super. Grafiti kidaju.
Milan Vukovic
https://lanmiblog.wordpress.com/

"Sve će to, o, mila moja, prekriti surfejser, boja i vaš"

Darijan

Bracoooo ekstra grafiti kidaju,hrdja nemam komentara cista 10 tkaaaa.

Hornet

tripko

bravo momcha postavio si novi standard za diorame.

Goran A.

Predivno! Onaj lanac malo odskace nijansom a za ostalo nemam teksta. Nestalo.

Kerber

Izeo si ga brate, nacisto!  ;)
Neobicno i novo na nasoj maketarskoj sceni!
Osvezava a ne goji! Sta ces vise !?!

Nego, ti li si taj sto crtka grafite po Nisu....hehehe

Jedino ti fali još neko živo biće. Magari magarac ili koza ;)