V-ti Novogodisnji Kup - 16.12.2012 Muzej vazduhoplovstva Beograd

Previous topic - Next topic

medico

Još jednom da potsetimo ....

u bioskopu muzeja : radionica od 11h a književno popodne od 14h

zaki

Super ti je taj plakat, još kad bi moglo da se pročita šta na njemu piše   
;D

komoras

ništa se ne vidi na satnici
dajte to teksutalno ili sliku u boljem kvalitetu   :deadhorse
ScarfaceOne

★★★★★
★★★★★

komoras @ instagram
komoras @ scalemates

Ziggy

Mercenaries never die, they just go to hell to regroup!

Messerschmitt

Колико времена бус број 72 путује од Зелењака до Аеродрома?

komoras

Quote from: Messerschmitt on 15-12-2012, 23:50:32
Колико времена бус број 72 путује од Зелењака до Аеродрома?

u idealnim uslovima negde oko 30-40 min
ScarfaceOne

★★★★★
★★★★★

komoras @ instagram
komoras @ scalemates

zaki

Bio, kao i svake godine treba odati priznanje ljudima koji stoje iza organizacije.
Očekivao sam više maketa u izložbenom delu posebno vozila u 1-35.
Moj najveći uspeh je to što ništa nisam kupio na berzi i silno sam ponosan zbog toga, mada, bilo je kritično, u jednom trenutku dok sam držao u ruci Rodenovog Kraza za malo da pokleknem ali odoleo sam.
:)

stefa

Odlicno takmicenje smo imali i ove godine kao i svake na NG kupu :D Broj maketa je bio odlican obzirom na uslove pod kojima su ljudi morali da dolaze, 311 maketa je bilo cini mi se. Cestitke organizatorima i osvajacima medalja :D
Jedini losi detalj takmicenja je sto smo ponovo imali jednu ukradenu maketu, za to zaista vise nemam sta da kazem...  :headbang

Tonxy Xy

Netko je izložio nečiju ukradenu maketu ili Je netko ukrao nečiju maketu?  :deadhorse
Hoče li biti kakvih slika na forumu? Voli bi vidjeti slike  :naughty

stefa

stefa

I samo da pitam, da li neko zna kada ce se emitovati ono sto su snimali ljudi sa Prve televizije? :D

Tonxy Xy

Quote from: stefa on 16-12-2012, 20:28:47
Neko je ukrao Suhojevog Kirova...  :headbang

Jako nisko i bezobrazno!  :deadhorse  :headbang Nije mi jasno, da si netko nemože napraviti neku maketu. Nego mora krasti tuđu da bi imao u svojoj vitrin(stalaži)!  :rtfm >:D PEZOBRAZNO
A jel se zna tko je taj. Koji je ukrao maketu?  :doh

Nidza79

Strasno da neko rizikuje obraz zbog jedne sklopljene makete koju najverovatnije nece ni smeti da pokaze mnogo kome  :uaaa

Tonxy Xy

Quote from: Nidza79 on 16-12-2012, 20:57:27
Strasno da neko rizikuje obraz zbog jedne sklopljene makete koju najverovatnije nece ni smeti da pokaze mnogo kome  :uaaa

A možda je i taj "netko" tu maketu bacio u obližnji šumarak, jarak, kantu za smeče, rijeku, ... ili tko zna gdje.  :uaaa

Svakakvih ljudi ima.  :jok Moguče je ukrao da bi je prodao?! Koje je mjerilo makete bilo?
Žao mi je zbog, ukradene makete.  :uaaa :rtfm
Netko se muči da maketu složi, detaljira, uredi, ofarba, pokita, pošmirgla, ... Potroši struju.  I onda se nađe neka "Budala" i ukrade maketu  :deadhorse