Mi-24V Zvezda

Previous topic - Next topic

dragan_mig31

Gotova je i ova maketa.Jedini problem mi je to sto izgleda gunze hemija je nagrizala boju ispod broja 207 sa leve strane.To cu da sredim za koji dan jer danas apsolutno nemam vremena.

sezan

odlično ispao na kraju. Boje su prave..

:cheers
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

slavco 83

Vise nego odlican,to je to sto se trazi.

flanker

Možda i najlepša kamuflaža za ovaj model do sada. Jel je korišćen u borbama?
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

dragan_mig31

OD ukupno 12 koliko ih imamo 8 su ratno korisceni.Ovaj je bio koriscen u rata ali ne u ovoj kamuflazi.Ovo je tek negde 2007-8me ofarbano.

Vladimir

Ф89 НС

Nemsy_29

Odlican, steta samo za taj broj  :deadhorse

Tomcat

Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

Mikoyan29

Odlican....sad jos slike pored pravog  :mjetal
MK "Oluj"

Baš je super.
Ipak, meni se HB plastika više dopada. Ova Zvezda ispadne suviše fina i precizna, kao da je u pitanju neka zapadna mašina ;)

dragan_mig31

Ha ha da :D Definitivno HB ima bolje detalje ali fale neke bitne stvari kao sto su IC mamce i neke slicne delove.Zvezda ima bolji rotor od HB i jos ponesto.A uz to HB ima takodje uzasan rasklop providne delove

Nemsy_29

Quote from: dragan_mig31 on 14-11-2012, 10:37:47
A uz to HB ima takodje uzasan rasklop providne delove

Pre bih rekao Zvezda, posto je sve podeljeno na 5 delova  :rtfm

Jedina prednost sto moze da se otvori canopy i nista vise, sto se tice prozirnih delova

dragan_mig31

Zvezda nema seamline po sredini.Takodje kad se HB sklopi mora da se kitira spoj pokklopac trup jer postoje neke panele koje na pravom helikopteru ne postoje.Nije zvezda tako strasna za rad.Kad sam ja uspeo moze svako.

nenobl

prelijep rad! :) odlicno! :) bas sam danas gledao da li da narucim ovakav jedan ili Ka-50 online!

dragan_mig31

Hvala ti Nenobl.Uzmi 24 neces pogresiti :)