Mosonmadjarovar 2013

Previous topic - Next topic

Ćomi

To Yogi kralju...
Znao sam ja da kad neko kupi sve, mora i da slika sve  ;)
Malo da dozivimo i mi kojima obaveze nisu dozvolile...

Pozz,
Comi
No signature.

yogi

Imam 1493 fotke sa izložbe i još par stotina svačega nečega sa strane,a s' obzirom da si sa Dorčola i još ti je preko stalo da vidiš sve mogu ti dostaviti pa širi dalje. Mada je ove godine bilo poprilično skraćeno vremenski tj.nepunih dan i po pa realno ne slikah 50%.
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)

milten

Quote from: pekar on 26-04-2013, 15:23:23
Neznam koji je razlog nepostavljanja slika iz Mosona ali na ostalim forumima ima pa se pitam a pitam i ostale ZAŠTO se to dešava? :think
Zato sto se gledanje PLACA !  :rtfm
MK "Narednik Mihajlo Petrovic" Nish
http://nmpnis.wordpress.com/

miloskontra

E ovo je berza valjda cemo i mi za koju godinu imati bolju kupovnu moc pa cemo moci da organizujemo i na nasim takmicenjima

Ćomi

Hihihi...Ipak je Munze konza !  :god
Uvek si bio laf a pratim te jos od AQ...  ;)
Smisli nacin dostave i rado cu to pogledati...

Pozz,
Ćomi

No signature.

dusko

Kad smo vec kod takmicenja i berzi jedna konstatacija koja ce mozda zvucati glupo ali..... ako bi bilo kada bi se kod nas organizovalo jedno ili dva takmicenja godisnje ali da to bude zaista sam vrh ,i sto se tice broja takmicara i maketa i berze...."mislite o tome "rekose u jednoj reklami.

yogi

Narežem ti na kompaktnu disketu i u vozikanju ti dostavim u Ponedeljnik negde u centru.A ti širi dalje. Daj na PP mob.broj. P.S. Kada je bre bila AQ ,tačno 9 godina.I sad mi krivo što odoh iz nje !!!!

miloskontra

Nema od toga nista mi smo mala siromasna zemlja vecinom ljudi dodju na takmicenja dabih ucestvovali ili razgledali nemamo mi para za neke velike kupovine a i nasa takmicenja nisu jos uve internacionalizovana prakticno nema stranaca na nasim takmicenjima ipak hvala bogu na Papir color-u da njih nema ....

yogi

Quote from: dusko on 27-04-2013, 18:53:14
Kad smo vec kod takmicenja i berzi jedna konstatacija koja ce mozda zvucati glupo ali..... ako bi bilo kada bi se kod nas organizovalo jedno ili dva takmicenja godisnje ali da to bude zaista sam vrh ,i sto se tice broja takmicara i maketa i berze...."mislite o tome "rekose u jednoj reklami.
Pa pazi kakvo je stanje u Srbiji naš Novogodišnji kup je i te kako događaj na zavidnom nivou.Mesto,obim,berza .... Kada bi samo našli štelu u Ministarstvu kulture da finansijski potpomognu. Moson je i te kako potpomognut od strane rukovodećih struktura.

yogi

Pitanje za Administratore ili moderatore (nisam gunđalo i ne ljutim se,čisto znatiželja) šta sam zgrešio pa su mi sklonjene slikice šta sam pazario u Moson-u tj.moj odgovor na pitanje i molbu kolege ???

cherny

Postovi sa plenom iz Mosona su premesteni u temu "Sta smo danas kupili/narucili" na adresi:

http://www.maketarskikutak.com/index.php/topic,8113.msg147119.html#msg147119

miloskontra

Jeste Novogodisnji kup je velika stvar i jako ozbiljno takmicenje u tome se potpuno slazemo ali pitaj to one koji prdaju na berzi  na tome ja dajem akcenat i uporedi sa prodajom u Mosonu razlika je ogromna jednostavno takmicenje je internacionalizovano dolaze ljudi sa svih strana sveta tj.dolaze euri prodaja ogromna itd.

yogi

Quote from: cherny on 27-04-2013, 19:15:06
Postovi sa plenom iz Mosona su premesteni u temu "Sta smo danas kupili/narucili" na adresi:

http://www.maketarskikutak.com/index.php/topic,8113.msg147119.html#msg147119
E poštovani kolega za'valjujem na info !!!! Nisam ni znao za 'vaku temu !!!! Moja greška,pa se još i ispričavam !!!!

airbamby

Unapred se izvinjavam na off topicu
Kad je rec o berzi, kod nas (u Srbiji) ce biti poprilicno tesko napraviti nesto slicno Moshonskoj berzi pre svega zbog jednog detalja. Srbija nije u EU, i pouceni nasim iskustvom sa KP models koji su dva puta vracani sa granice jer nisu imali potrebne papire, niko regularno nece doci u Srbiju na berzu. Suvise je velika i skupa papirologija to...
Sto se Moshonske berze tice i trgovaca koji tamo trljaju ruke, cinjenica je da cak i u Srbiji opadne prodaja maketa cca mesec-dva dana pred Moshon, neka me isprave domaci trgovci ako gresim ali je to moje vidjenje. Polazim od sebe, kada idem u Moshon ne kupujem nista dok ne obavim soping tamo, a verujem da tako rade i ostali. Moson nije jedini maketarski dogadjaj u Madjarskoj, ima ih tamo poprilicno puno, ono sto po meni Moson izdvaja iz velikog broja slicnih takmicenja u Madjarskoj je zdrav pristup, odlican geografski polozaj,to sto iza tog takmicenja stoji po mom vidjenju ceo grad a tu je i tradicija od dvadesetak godina...
Moson je odlican dogadjaj i svaki maketar bi trebalo da ode na to hodocasce, Moson treba videti i doziveti...
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

maestro

Quote from: Ćomi on 27-04-2013, 17:17:24
Hihihi...Ipak je Munze konza !  :god
Uvek si bio laf a pratim te jos od AQ...  ;)
Smisli nacin dostave i rado cu to pogledati...

Pozz,
Ćomi
QuoteNarežem ti na kompaktnu disketu i u vozikanju ti dostavim u Ponedeljnik negde u centru.A ti širi dalje. Daj na PP mob.broj. P.S. Kada je bre bila AQ ,tačno 9 godina.I sad mi krivo što odoh iz nje !!!!
A, ovaj, šta je AQ? 
Nego, ako bi i ja mogao nekako doći do tih slika...