Me410 Night bomber

Previous topic - Next topic

Kerber

Edvard 1/72.
Kako mi se cini, predivna maketa.... Poceo bih vec da je radim, samo zbog vec 3-4 zapoceta projekta i manjka radnog prostora, moracu malo da ceknem...
Odlivci su Fine molds, rezinski delovi, optereceni tockovi, pilotske stolice - boli glava...
Velika tabla eceraja (mada, izgleda da je beli metal, pa ne znam da li i Edvardov ide na vatru pre no sto zapocnes savijanje i budzenje), maska za poklopac kabine, tri poklopca - dva u vakuum formi, ali vrlo detaljno, i jedan od transparentne plastike, iz tri dela , da se lakse maskira i odradi.... Sastavnice su - boli glava, sa rlo iscrpnim obavestenjima o pozicioniranju delova i decala, farbanje...
Prvi pogled mi kaze da je odlicna maketa, ima bolje elise no Italeri, koji sam nabavio nedavno, a detaljno je dat i bomboluk u nosu sa dve bombe SC250 i drzacima. Bira se otvoren ili zatvoren....ma super.
Pogledajte malo preliminarne fotke delova - jos nisam otvorio kesice, jer moram da nekako ubudzim kutiju sa delovima u neki tamni vilajet *cena - prava sitnica 23E.....kod gazda Milana....

R2D2

samo je to fine molds iz doba kad jos nije bio _FINE MOLDS_  ;)
ima problema sa uklapanjem, ali nista neresivo
a da je bolji od italerijevog uradka, pa to i nije tako teshko postici  >:(
matchboxov je recimo bio mnogo bolji, minus kokpit standardno...
Dok je po stolu redjao zetone,
Krupije se nagnu i sapnu: Brod tone!
U tom slucaju stavljam sve na crno,
Bacaj vec jednom to prokleto zrno...