Panzer III Ausf. N 'Frozen Hell'

Previous topic - Next topic

Amon Aslan Two

Dragon u tridesetpetici...
Užitak za izradu, jedino možda ima nejasnoća kod sastavnice, no hajd'
Nisam išao na povijesnu točnost iako sam imao slike originala - želio sam prenijeti moju ideju na maketu, a i nisam iskreno imao točne gusjenice, a nije mi se dalo žicat' nove i bojao sam se bojanja winterwasha kistom, al' opet pravi je imao ovu ogradu za prtljagu i vrag mi nije dao mira pa sam to napravio... :deadhorse

Nazovimo ovo mojom ekspresijom realnosti. ;)

Kompletan proces sastavljanja: WIP

Malo više slika veće rezolucije: Završen

Pozdrav!

KuKLiNsKi

ma daj? ostketne dobiješ u kutiji?  :o 
odlično je ispao, swiđa mi se winterwash
jedino... nisi slučajno zaboravio ofarbat one žice žice?

AMATER

moze malo objasnjenje kako si radio gusenice? o kojim gusenicama je rec uopste?

:cheers

flanker

J..o si mu familiju. Rđa, ostarivanje, prljanje mislim prefektno  :cheers
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

Amon Aslan Two

hvala momci, je, Dragon je napravio zaheb što se tiče i sheme bojanja i gusjenica, tako da mi je odmah ubilo volju za radom nečeg povijesno točnog... :cry - a i složio bi se sa jednim kolegom koji mi je rekao da sam previše mlad da bi se zamarao time  8)

Žice jesu obojane - ti si mi treći koji mi to napominje, nego je to burnt sienna pa malo sliči na bakar, uživo se dobro uoči; no mislim da bih mogao ponovo prebojati nečim što nema nikakve veze sa bakrom...   :)

Amater ne shvaćam pitanje, misliš kako sam ih sastavljao ili bojao i postario? - to su ti klasik magic tracks od Dragona - iz kutije, link by link ostkettenice (zimske)...

evo deset mrvu svijetlijih slika.. :caooo

poz

Plavac

Svaka ti čast,ne mogu da ti opišem koliko mi se svidja
kako si uradio panzera,najbolji winterwash koji sam
video u zadnje vreme :super
pozdrav Nemanja

medico

svaka čast, odčično izgleda , dobar winter wash i gomila detalja !

Smajser

Ovo nije dobro ili odlicno. Ovo je cista perverzija  :super Skoro nisam video ovako dobro uradjen oklop. Winterwash  8)

Amon Aslan Two

Hvala vam momci, drago mi je da vam se sviđa!  ;)
pozdrav!

iniko

marder68

Kao neko ko radi iskljucivo nemce u 1/35, ostao sam bez teksta. Odavno ovako nesto nisam video. Winterwash, OK, ALI GUSENICE. Sve pohvale, a bilo bi korisno i za dečicu koja počinje da radi oklop da malo pojasniš neke tehnike. Uglavnom sve pohvale.

Dima-RUS

trnke