1:48 HD bike

Previous topic - Next topic

su27rules

Za mali odmor od brojnih "what if" maketa koje imam u radu uzeo sam 1:48 motorić iz ove kutije:

Maketa se sastoji od točno 2 (dva) dijela koje triba zalipit, pa ništa bolje od ovoga nisam uspio dobiti,jer sve drugo traži puno prepravljanja i detaljiranja koje nisam želio raditi. Brljanje pineliranjem.
Slijede standardne horor fotke koje moj digitalis-vurgalis izbacuje bez imalo srama već godinama......

su27rules

zamlatuljko

citroen hot rod! sjajna ideja....

KuKLiNsKi

fora  ;D   još kolka je 5ica onaj HD stane na palac  :o

guster

Avant je odlican!

Warhawk

Možda da im samo antene zameniš nekom tanjom žicom?
Mislim da bi malo popravilo izgled.

Pored toga, izgleda fantastično za maketu od samo dva dela. Izvukao si maksimum iz nje bojenjem.
'Once you get locked into a serious Model Master enamel collection, the tendency is to push it as far as you can.'

guster

Da li su hromirani delovi dati obojeni ili si ti uspeo da postignes ovakav sjaj?

su27rules

Quote from: guster on 23-08-2013, 11:25:14
Da li su hromirani delovi dati obojeni ili si ti uspeo da postignes ovakav sjaj?

Ne nisu tvornicki , obojao sam kistom i MM chrome silver bojom.

su27rules

Quote from: warhawk on 23-08-2013, 10:33:29
Možda da im samo antene zameniš nekom tanjom žicom?
Mislim da bi malo popravilo izgled.

Slazem se , inace ovo je razvucena plastika grane dijelova,a upravo zamijenjena tanjim razvucenim dijelom.

su27rules

Mali foto update:

su27rules

Nastavak radova, epizoda 2.  !!

Najprije mnogobrojni dijelovi iz kutije  :roll:  :wink:

Nakon brušenja,otvaranja nekih otvora i dodavanja 2 najvidljivija kabela,slijedilo je tradicionalnog brljanja pinelima i po običaju očajne fotke digitalis-vurgalis .......

su27rules

su27rules

KuKLiNsKi

prejaki su mališani  ;D

su27rules