Mosonmadjarovar 2014

Previous topic - Next topic

pekar

Quote from: yogi on 10-02-2014, 03:31:46
'će naš ''Pekar'' iz'ede golem ćutek !!!!! :cheers      Šta bi sa onim čudovištem od Il-76 u 1/72 ????
E toj si ode na golemu dioramu i neznam kako ću je dovedem do kraj. :headbang
IL-76

ugovorac

yogi

U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)

Ćomi

@Yogi- ti ponesi Par SD kartica....Znajuci te cirka 3 terbajta ce biti dovoljno  ;)
Pa da i mi koji ne idemo mozemo posle da vidimo sta ima novo...Iz par uglova, naravno  :super

Pozz,
Ćomi
No signature.

yogi

Ćomi ....sve je u FULL-u spremno. Vikend pre Moson-a idem sa kompanijom na neku Srbsku planinu na 4 dana bakanalija i svi balave o pivarskoj konferenciji,jedino ja o Moson-u. I svi me u čudu gledaju,ne kapiraju. Ali mrzi me da objašnjavam.....Infekcija,ti to raz'meš    :pilot

yogi

Moson' 2014 ,dana 021.Sutr odbrojavanje počinje..... Elem ako nekoga interesuje u kolima nas 3 drugara,limuzina golema,pa ima još jedno mesto upražnjeno (radi smanjenja troškova putnih).Ako koga interesira neka se javi na PP,radi detaljnijeg objašnjenja programa puta.

yogi

medico

primiču se .... 3 najlepša dana u godini  :mjetal

ugovorac

Pedja

Quote from: medico on 27-03-2014, 13:02:06
primiču se .... 3 najlepša dana u godini  :mjetal

E још то да видим па да `мрем, увек у то доба ми дође слава ,па нема смисла да не будем ту   :think

pekar

IL-76

pekar

Kolika je kotizacija za prijavu makete ?
Elem oće li neko od onih dotičnih što idu da izedu onu butkicu da kažu di je ta lepa lokacija butkice?
IL-76

pekar

koliko je kurs furinte?
IL-76

voja

Quote from: pekar on 28-03-2014, 09:20:04
koliko je kurs furinte?

На граничном прелазу 10 Евра = 2.850 Форинти
У Теску на улазу у Сегедин 10 Евра = 3.050 Форинти

.
------ PIZDA VAM MATERINA NAPREDNJAČKA ------

yogi