Bakarani Panther Ausf.G 1/35

Previous topic - Next topic

Smrki

Pozdrav svima!

Konacno je i ovo cudo privedeno kraju. Izrada je trajala nesto vise od godinu dana i mogu reci da je bilo bas zabavno ;) Farbanje je bilo problematicno jer nisam hteo da farbam osnovnu boju za bakar pa je Valejo akril bio nestabilan sve dok nisam naneo lak. Iako sam generalno zadovoljan ipak krivo mi je sto nisam odradio spojeve poloca i varove - ali to cu ispraviti sa sledecim projektom ovog tipa. Komentari dobrodosli.

Detalji:

S.T.A.L.K.E.R Workshop   Please do not feed the Troll !!!

Aki

Свака част за овај пројекат, јако добро је на крају испао!  :super
Само једна грешка ти је промакла, урадио си ширцене(бочне плоче) за аусф. А/Д верзију, a аусф. Г кога си ти радио је имао другачије(било их је пет и другачије су се монтирали).

bulovic

guster

medico

dobar je komšo , dobar ! Nisam ni sumnjao !
Odlično izgledaju detalji i te sitnice.... tipa dodatne opreme , alat, kanisteri lepo naglašavaju opšti utisak o realističnosti !

Pedja

Нисам никакав стручњак, али када погледаш у нешто што је макета и мораш два пута да вратиш поглед да би проверио да ли је прави, онда је то вероватно комплимент...

marinko79

Smrki

Hvala svima na komentarima. Drago mi je da vam se dopada  ;)

@Aki: Uopste nisam obratio paznju na schurzen.  :think Greska nema sta, sad je naravno kasno al sve jedno hvala na primedbi.
S.T.A.L.K.E.R Workshop   Please do not feed the Troll !!!

minolovac

Ako je i greška, to rijetko tko vidi i prepoznaje. A Panther je fenomenalan. I još jedamput, pazi na sekundarce, bakar je skup. :cheers

flanker

Ha ha pa ovoga možemo da nazovemo "Nesalomivi".
Lep rad zaista, vrlo realistično deluje  :cheers
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

head bgd

Cutim a usi mi nisu dovoljno velike da se pokrijem. Jbg gabaritan sam. Pratio sam ovo od pocetka i ne mogu da verujem da ovako izgleda. Aki-jeva primedba verovatno stoji, jer nisam dovoljno strucan da procenim ali, sto se mene tice mogao si i kupolu Tigra da stavis na njega i dalje bi izgledao fenomenalno s`obzirom da znamo od cega je sacinjen. Svaka cast.  :god