F-4J VF-96 1/48 Hasegawa - GOTOVO

Previous topic - Next topic

Suhoj

Evo da zapocnem sa ovom kampanjom
F-4J + Hasegawa set naoruzanja + Eduard izduvnici, AIM-9 i AIM-7
Za pocetak fotka svega nesklopljenog pa kako bude napredovao ce biti jos fotki
Radicu ovaj sa boxart-a VF-96

Suhoj

Evo odma i update
Imam rok da ga zavrsim do kraja februara tako da ce jako brzo ici
Za sada sam pozitivno iznenadjen maketom, stvarno je odlicna, a radim in-flight varijantu tako da ce apsolutno sve biti zatvoreno

Goran A.

Je li i ovo nesto po narudzbi?

Suhoj

Jeste, za sebe mozda jednu godisnje uradim sve drugo po narudzbini :)

Suhoj

Nastavak, uradjen preshading

Warhawk

Super su definisane i tanke linije. Koji prečnik dizne koristiš?
'Once you get locked into a serious Model Master enamel collection, the tendency is to push it as far as you can.'

Suhoj

Sa 0.3 sam ovo radio, imam i 0.2 ali sam primetio da ne pravi neku znacajnu razliku tako da se moze slobodno i sa 0.3 raditi  :)

Suhoj

Nastavak
Ofarbano u belu i light gull gray sve, sledece ide anti sun glare pa modulacija/postshading
Uzivo je preshading malo jaci na fotkama se ne vidi bas najbolje jer je gloss cela maketa

KuKLiNsKi

a ja baš htio reč kako mi realno izgleda jer se preshading ljepo sakrio i ublažio  :)
ispod kokpita su bjeli valovi maskirani ili free-hand?

Suhoj

Suhoj

Nastavak
Uradio sam malo modulacije, sta mislite da li da jos posvetljujem ili je ovako ok?

milan78

Ne bi ga ja dirao vise,udri sad ostalo i bice opak!
Instagram-Peacockscaleworx

Goran A.

Trebalo bi da je dosta, preteraces. Boja koja se koristila u to vreme je bila u relativno dobrom stanju na vecini aviona i manje podlozna habanju nego kasnije mat nijanse. Obrati paznju i na sjanost na kraju.

KuKLiNsKi

slažem se sa kolegama, dosta je, wash če to još pojačat

Sandman

Dovoljno je i ovoliko, kad legne wash i prljanje sve će se to iznijansirati kako treba.