Italeri a-7e corsair ll 1/72 GOTOVO!!!

Previous topic - Next topic

Tomcat

Kao sto vidis na ovoj slici, na kojoj je avion iz iste jedinica, VA-86, nije preterano prljav. Naprosto, zavisi  od aviona do aviona odnosno, avioni koji su na krstrenj8 duze I samim tim duze izlozeni morskom vazduhu itd su extremnije prljavi...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/52/A-7E_VA-86_NAS_Fallon_1986.JPEG

Uostalom, na ARC je svojevremeno covek koji je 80ih sluzio na USS NIMITZ I USS SARATOGA dosta detaljno objasnjavao na tu temu
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

maestro

milan78

Hvala Mr.Moon!!A o prljanju mozemo do ujutru....za tvoj intruder Tomcat,umalo se ne "pobise".Na osnovu te slike a i logike stvari cu ga i isprljati.Nisu samo garavi vec i dofarbavani itd.
Instagram-Peacockscaleworx

milan78

Gotovo!Bilo malo problema pri kraju sto ne bi bilo nista cudno za mene.Lak podigao boju zbog mog nestrpljenja,pa sat i po namestao poklopce stajnog trapa itd.Na kraju za baksuznu 13. maketu ja sam zadovoljan!Malo samogradnje zaobilazenje poneceg iz kutije od naoruzanja i tako to.Podloga digitalna stampa uz smanjivanje na pribliznu velicinu za razmeru.

flanker

Odličan bre. Ima dosta detalja koji mu daju pravi izgled. Odakle su stencili na MK-20 Rockeye?
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

maestro

milan78

Kao i bombe iz nekih stekova,nisu citljivi tako da samo razbijaju monotoniju.Hvala druze :cheers!

milan78

guster

Lep i bas lepo isprljan.
Jos da udaris wash na kutije stajnog trapa i tockove,
ovako strce u odnosu na ceo avion.

Tomcat

Jako mi se svidja, odlican je, jedino si trebao zameniti sediste, sve ostalo super  :cheers
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

milan78

Pa wash jesam stavio po tockovima trapu i kutijama ali foto je los te ne pokazuje lepo.Ne ide mi sa ovim aparatom sve da pokazem.Hvala vam.Za sediste stoji.

InFlames

zero

milan78

zolle

Odlican kolega, osim sedista, sve ostalo taman kako treba  :super
Dokon mozak, djavolja igracka !