PzKpfw V Panther ausf. D

Previous topic - Next topic

rodeo

ICM maketa u Revelovom pakovanju, lepo se sklapa, plastika je malo meksa i hoce pukne prilikom manipulacije. Od dodataka zamenjene tanke plasticne rucke zicom i dodate mrezice na hladnjacima oko poklopca motora. Maketa je stvrno uzivanje za rad, zahvaljujem se Marku - Iguancu na savetima pri izradi makete.

Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

iguanac

Svaka cast Dare,
lepo je ispao, a posebnu car mu daje ta sema - nije dosadna trobojna. Inace ICM maketa je lepa i korektna (izuzetak je zahtevnija plastika), ali razmazena maketarska zajednica preferira DML koji je skuplji a ne nudi znacajnija poboljsanja.
Lep rad jos jednom
One day you'll realize there's more to life than culture... There's dirt, and smoke, and good honest sweat!

"Dogod budete čuli na Ljubinom Grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu nema više živih proletera."

https://n-ever-finished-models.blogspot.com/

dusko

Veoma lepo ,maketa mi se dopala na prvi pogled.

nono

odlično.

Koja razlika izmedju prve i ostalih fotki  :pilot

:cheers :cheers

Jovac

majstorski , nema šta drugo da se kaže .

Poseidon

Majstorski izgleda....sutra idem da kupim jedan  :cheers

medico

Quote from: -SE-Poseidon on 16-04-2014, 23:29:13
Majstorski izgleda....sutra idem da kupim jedan  :cheers

eto .... gde ćeš bolje reklame nego ovako !

kako bilo Dare, odličan rad , klasičan primer te " neverovatne lakoće maketarenja ".
a sad navali na onu selekciju maketa iz budžaka meketarske berze u Mošonu  :pilot

boom.boom

Skroz lep! Realno, onako realan. Vedering taman, bez ruske kaljuge, monsuna i abrazivnih kiša. LEP!
"Nije važno šta se radi, vazno je da se preteruje pa će negde već da izbije!"....Miksi-"GYM-Š"

SLAYER

Odlican rad. Obozavam ove kamuflaze iz perioda Kurska.

kapetan

Savršenstvo! Pozzzz, Bojan!

zolle

Ej bre bitange, nateracete me da pocnem i oklop da radim, odlican pancer  :super :super :super
Dokon mozak, djavolja igracka !

Dejan68

Bravo Darko,
Lep rad, lepa sema a i sta drugo ocekivati od majstora.

:bravo :bravo :bravo

Ćomi

Ovih sam meseci jako maketarski neaktivan, ne zamerite sto komentarisem sa zakasnjenjem od, koliko vidim, mesec dana...mesaju mi se forumi, sta sam i gde video, rekao...
Ali mi se ovo, svakako, jako svidja...Zaista neuobicajena farbarija.Osvezavajuce :)
Pozz,
Ćomi
No signature.