1:35 tamiya T-55A JNA

Previous topic - Next topic

dragan_mig31

O maketi i ne bi nesto posebno filozofirao jer svi znate koliko je dobra ova maketa.Vredi svake pare.JNA tenk pre samoga raspada drzave.Dekali cranky crank.Malo su zaj***ni za nanosenje film je nekako gumen i razvlaci se dosta.Farba revell 362 i 68.Prljanje mig pigmenti i domaci wash.Uljan i na vodenoj bazi.

tenk

www.oluj.org
"May God have mercy upon my enemies, because I won't."

milan78

I ovo umes da uradis i to super! :cheers
Instagram-Peacockscaleworx

slavco 83

Top svaka cast,jedino mozda malo jaki wash na oplate topa.Ajde sad dedin T-34/85 u boje JNA.

Druze tenk..mala ispravka.. ne kaze se ''mnogo be ubavo''..(ono ''be'' je naglasak kod Siptara :)) nego samo ''mnogu ubavo'' :) pozdrav  ..ziv bio :cheers

tenk

u pravu si slavco! :-[ sta cu puno vremena sam proveo medju "nacionalnom manjinom" :naughty ,ali tenak je bas ono ubav! :super
www.oluj.org
"May God have mercy upon my enemies, because I won't."

djnik

Odlican! Stavi ga ne naku podlogu i ima da bude jos bolja prezentacija. boje si potrefi a wash je suptilan. Bravo.

djos & filip

Prelep je.
Umeren po svakom pitanju (prljanje.....itd)
mala molba, znas li odnos boja pri mesanju, posto mi se svidja ton koji si dobio. Hvala i pozdrav.

Ovo je samo hobi, ovo je samo hobi, ovo je samo......

relja

Izgleda kao da će svakog trenutka da zagrmi, da se cimne i da izbaci oblak dima!
Sjajno, pogotovo ova JNA zelena.
"Nema te sportske aktivnosti niti seksualnog uzdbudjenja koje može tako da ubrza rad srca i podigne pritisak kao saznanje da je jedan deo makete u radu - nestao"

dragan_mig31

Hvala vam.Odnos sam radio od oka.75%-80% revell 362 i ostatak revell 68.

PELE

Odlican !  :cheers

Boja taman !

Dima-RUS

Wow! Very-very good model. I'm expressed a lot  :bravo

iniko

super je !  :god kako si pomesao te dve boje koje si naveo? koji odnos?
hvala savrsen je!  :god

mos

Stvarno izuzetno uradjeno!  :super

dragan_mig31

Hvala vam.Uh mislim da je ona svetlija bila bar 60-70% u odnosu na tammije.Nesecam se vise a mesao sam to na licu mesta za vreme farbanja.

medico

kao u najboljim godinama SFRJ , održavan i čist ... spreman da zapuca na neprijatelje samoupravljačkog poretka  :D
Ako budem radio neki od Sovjetskih tenkova biće to on. Baš mi se sviđa rad :deadhorse, zameni sajlu ova izgleda prilično očajno.