Crna kraljica 2014.

Previous topic - Next topic

Kekso

Dragi kolege, čast mi je najaviti 9. Zagrebački maketarski kup Crna Kraljica.

Za detaljnije informacije molim Vas posjetite: http://www.crna-kraljica.com/

mcaslav

Ja bi išao ali bi gledao da smanjim troškove, stoga:

- nudim tri mesta u autu i veliki gepek, uz podelu troškova, pa koliko nas bude... Put od Beograda do Zagreba i nazad bi izašao oko 100€ - 70€ za gorivo i 2x16€ putarina.  Iz Beograda bi pošli oko 6 ujutro, da budemo tamo pre 11 sati. Polazak nazad po nahođenju, verovatno posle 19 sati...

Ili

- tražim mesto u autu i mesto u gepeku za makete od Beograda do Zagreba i nazad, uz moje ravnopravno učešće u troškovima.

Nadam se da ćemo se skupiti na vreme da rezervišemo i parking ;)

:cheers

Ništa nije toliko neizbežno kao greška na koju je došao red!

Kekso

Bilo bi nam drago da dođete  :cheers

r.i.s.t.a.

Quote from: mcaslav on 20-08-2014, 09:04:59
Iz Beograda bi pošli oko 6 ujutro, da budemo tamo pre 11 sati. Polazak nazad po nahođenju, verovatno posle 19 sati...
Moja preporuka, posle nekoliko odlazaka u Zagreb na ranija takmičenja, bila bi bar da krenete dan ranije; možete prenoćiti u nekom motelu blizu grada i tako smanjite trošak.

Ne samo što je jako zamorno voziti do tamo i natrag u jednom danu, već je vredno boravka u gradu dan više - obići makar Tehnički muzej (sa postavkom aviona, vozila, i podmornicom), knjižare, popiti pivo uveče u gradu i dobro jesti u nekom od restorana.

U varijanti noćenja posle takmičenja svakako preporučujem posetu pijaci antikviteta na Britanskom trgu u nedelju ujutru.

r.i.s.t.a.

P.S. Sad vidim da je takmičenje (opet? i dalje?) u Gračanima.

Ručak o obližnjem restoranu "Kod Debelog" je obavezan!  :super: