Italeri f/a-18 f Super hornet "Black aces" GOTOVO!!!

Previous topic - Next topic

milan78

To sam ja tako postavio,italeri je dao pravo kod pravog idu u stranu a sto....nemam pojma! :rtfm
Instagram-Peacockscaleworx

milan78

milan78

Ofarban...jesam li napomenuo da je tesko djubre od makete?!Samo da ga zavrsim.

KuKLiNsKi

super hornet je cjeli kriv, ne idu samo u stranu nego i prema dole
netko zna zašto?  ???

milan78

Ja prvi ne znam a da je italeriju to promaklo jeste.Lako se sredi ali ostalo je uzas.Los im je kako god. :deadhorse

su27rules

Mozda ovo pomogne za razumijevanje polozaja podkrilnih nosaca:

".......When the engineers at McDonnel Douglas designed the Superhornet they put the pylons too close together. While conducting weapons certifications they were having problems with the weapons colliding after release. They couldn't move the pylons apart any more because pylons 2 and 10 are right up against the wing folding hinge. So they angled the pylons out 4.0 degrees to create some space. They also canted pylons 2 and 10 at 3.5 degrees while the rest of the pylons hang straight down. This created more space but is less aerodynamically efficient.
Basically the engineers screwed up. ..............."

Tomcat

Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

milan78

Hahhahaha!Jbg malo ostario f-14 a mora i Boing da zaradi neki $!!

milan78

Evo dekali i wash malo jaci ali sad je to to.Sve je ostalo gotovo i jos lak i montiranje svega i gotov.Sledece slike zavrsenog....e da panj od makete!!!

Tomcat

E, pa uopste ne izgleda lose, posebno ako e ima u vidu da je to Italeri  ;)
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

zolle

Boga mi, napravi ti od njega maketicu za primer  :mjetal :mjetal
Dokon mozak, djavolja igracka !

milan78

milan78

Drustvo SAGA o hornetu gotova....za mene saga.I u finisu muke sa lakom peh itd.Nije mi se dao....ali ne brigam nije los na kraju.Sutra bolje slike po danu.I vise slika sad 1.

Adrijano1776

Svaka cast...
Ja nisam imao zivaca pa je sletio od zid i u kantu...i to odjednom...
Tako da sad trenutno  imam Revellovog ali dvosjeda...Jolly Rogers..

zolle

Super Hornet-a licno ne volim, ali sto se tvog rada tice, svidja mi se, lepo je na kraju ispao. Cini mi se da ti fali neki spoj oplate (panel) u korenu krila, pogledaj po netu, mislim da se ovi paneli koji idu preko krila protezu skroz do "grbe", nisam bas neki poznavalac ove ptice, pa proveri  :think
Dokon mozak, djavolja igracka !