IS-2

Previous topic - Next topic

trnke

IS-2 1:35 razmera , sto se mene tice moze u zavrsene makete...  zahvaljujem se svima na pracenju rada,niste morali toliko da komentarisete al ok ....  :cheers

Marko M

Lepo izgleda, svidja mi se kako je isprljan (čini mi se da samo sa Rusima ne možeš nikad da preteraš u prljanju) al vidim da si se namučio sa vinilnim gusenicama. Ja sam odustao od bilo kakve varijante lepljenja (isprobao sam gomilu varijanti i ni jedan lepak neće da drži - verovatno ja nešto ne radim kako treba). Ima jedno jednostavnije rešenje koje sam našao na netu. Pre nego što spojiš donju i gornju polovinu trupa, izbusis sa unutrasnje strane rupe, na ravnomernom razmaku izmedju pogosnkog točka, nosača gusenica i lenjivca, tamo gde se gusenice ulegnu i ubacis spenadle koje zalepis super lepkom. Zapravo čak i ne bušiš već uzmes špenadlu klještima i uz malo okretanja probodeš kroz plastiku. Tako odlično pasuju i lako ih je zalepiti sa unutrašnje strane. Špenadle su tanke, ali neverovatno jake i kada se oboje u boju gusenica postaju skoro nevidljive. Ako su predugačke, skratiš ih kljestima ili sečicama za žicu.

E da, zanima me koju zelenu si koristio. Ja uvek omašim  :)

flanker

Kao pravi!
Najviše volim da ga u WoT opaučim sa strane po kupoli  >:D
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

boom.boom

VRHUNSKI! Hehe kad bi ga odneo na neko nemačko takmičenje, nemci bi se razbežali! Provereno!
"Nije važno šta se radi, vazno je da se preteruje pa će negde već da izbije!"....Miksi-"GYM-Š"

Jovac

Dobar . Samo sto ne krene na Berlin .  :cheers

trnke

Hvala,hvala  :cheers

Suhoj

Retko komentarisem u poslednje vreme ali ovo stvarno moram da pohvalim, fantasticno je  :cheers