Hospitaller knight, XIV century

Previous topic - Next topic

Hammond_Lord

rodeo

Lepa figura, jeli resin ili metal? Kako si pravio postolje? Mozes da uslikas sve vitezove koje si radio u 54mm poredjane kao fudbalski tim. To bi bila super fotka.
Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

Sandman

Bravo Nemanja!!
Bash mocno deluje figura!
Pogotovo ona prva slika joj daje dramatichnost sa svojim senkama!
A ovo postolje ... da li mi se chini da si iskoristio neku staru pepeljaru malo doradjenu ili je onaj "zarez" kao za cigaru samo optichka varka?  :D

Sijamski_Mrmot

Odlicna figura!!! jedva cekam da je vidim uzivo  ;D

jel se meni cini ili ta figura na "postolju" ima kao potpis tvoj otisak prsta?  ;D

milten

Quote from: Rodeo Clown on 24-09-2006, 16:40:09
 Lepa figura, jeli resin ili metal?

Pegaso models radi figure iskljucivo u metalu ako se ne varam. ;D

A sto se tice figure - svidja mi se.  :P Drago mi je da ljudi ovde kod nas rade i figure za promenu :)
Dali planiras da mu negde stavis natpis?
MK "Narednik Mihajlo Petrovic" Nish
http://nmpnis.wordpress.com/

Balder

Zato sto je Jovanovac: ale ale ale!!! :D

A zato sto je super obojen: ale ale ale!!! :D

Svaka cast nemanja... voleo bih da ga vidim uzivo... Nadam se na nekom sledecem takmicenju gde cu ucestvovati :)

Hammond_Lord

Hvala na vasim komentarima, ali moram da izjavim samokritiku, jer sam kao moderator, prekrsio pravilo i okacio vise fotografija nego sto je Sandman odobrio, ali sam sada to sredio.

Figura je dobra rezinska kopija metalne figure, a otisak prsta sam namerno ostavio, umesto potpisa.;-)

Verovali ili ne, postolje je od gipsa, izliveno u plasticnoj casi od jogurta, a kao sto Danko rece, kad bolje pogledam zaista lici na pepeljaru... :).

Trudicu se da dodjem na takmicenje 7. oktobra, a ako ne budem bio u mogucnosti, dacu je cika Mirku ili nekome ko vec bude isao u Kraljevo.

Mixon

Ti iz pepeljaru koristiš kao čašu za jogurt? ;D >:D
Šalim se naravno! Figura je ekstraaaaaaaa!
pozdrav

Srdjan

Wooooooow  Shocked  Shocked  Shocked Imas i hospitalera.... covece pa ti si moj idol  Grin

Sjajno izgleda!!!  Cheesy  Cheesy  Cheesy Jos da ima stit sa krstom bio bi savrsen  Wink

Hocu ja neke od tih figurica...shmrtz shmrtz shmrtz  Cheesy

Hammond_Lord

Drago mi je da ti se (i ova) figura dopada! :D ;) :) U pripremi je jos figura (Tevtonski vitezovi, naravno! ;D, Templari i Hospitalleri), pa cu gledati da okacim slike cim sve bude gotovo, a kad ce to biti, ne znam... :(

Balder

Nemanja, u klubu Grifon uskoro pripremamo da se igramo igre Croisades... To je u sustini old-time WarGame sa hex-ovima i papiricima koji imitiraju vojske...
Znajuci tvoju strast za Krstasima (doduse, Tevtoncima, narocito :)), bilo bi lepo da ti javim kada cemo tako nesto organizovati, pa da mozda svratis :)

Hammond_Lord

Hvala na pozivu, rado cu se odazvati, a ti mi javi par dana ranije da mogu da isplaniram vreme.:)

milanco

stvarno mnogo dobro svaka cast :D :D
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju