1:72 Icm MiG-29 9-13 VVS SSSR

Previous topic - Next topic

dragan_mig31

Zdarvo drugari.Ajde da se i ja jednom prikljucim na nekom kampanjom.U pitanju je dobro poznata ICM-ova maketa mig-29 9-13.Za sad sam malo uradio jer je radim dok se na osalim maketama nesto susi.Uspeo sam da doradim ono resinsko sediste jer pojasi mi se uopste nesvidjaju.Doradio sam mu malo kabinu a planiram da zatvorim poklopac ali to jos nije 100% sigurno.Bice Sovjetska masina sa onom kamuflazom kao na mig-21SMT.3-4 zemljane boje odozgo a svetlo siva odozdo.Izvinite za kvalitet slike ali ove slike u toku rada slikacu mobilnim telefonom.

PELE

Odličan !

Da vidimo ko će pre, ti ili ja...  :cheers

dragan_mig31

Vertikalci na mestu.Ostaje smirglanje

Ova maketa je meni skroz nepoznata. Kakva je u poređenju sa Italerijem?

M@rio

Quote from: JŽ on 11-03-2015, 00:30:47
Ova maketa je meni skroz nepoznata. Kakva je u poređenju sa Italerijem?

Ovo i mene interesuje, a deluje mi kao da su prepravili Itelrijev kalup!?

Inače Dragane ne sumnjam da ćeš da je uradiš vrhunski... Za sada pomno pratim!!!

Pozdrav,
Mario
M@rio

dragan_mig31

Maketa je kao malo rafiniraniji italeri.NIsta spektakularno.Opet je to zahtevna maketa za rad ali jedino su paneli bolji,vertikalci su bolje odliveni.Inace sve je isto.

Kerber

Jesu li mu malo produzili nos? To su zamerali Itaelriju, kao i malu sirinu krila (2-3mm)?
Ma, mi se za tebe ne sekiramo...sta si sve preturio kroz ruke...iha... ;)

dragan_mig31

Jedini deo dosad koji zahteva malo vise rada jeste spoj vertikalce trup.Popunio sam superlepkom i stirenom.Ono sto malo ostalo sam popunio kitom.

barbarossa

bezobrazniče, zar se time popunjavaju rupe na avionima... a žena neka čeka jel'...   :lol :) >:D

Mikoyan29

HHAHAHAHAHAH

Prvi put cujem za tu metodu.  :hahaha

Super je maketa, nezgodna je za rad kao i Italeri ali uz malo truda moze vrhunski da se odradi.
Ja na svakom menjam izduve i kokpit. Dusan je odradio pristojne kopije istih.  :super
MK "Oluj"

dragan_mig31

Usisnici spremni za obradu.Tank zalepljen.

Tomcat

Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

dragan_mig31

Obaveze i nervoze u svakodnevnom zivotu uticu na volju za rad :D