Eduard Mig-15bis, kubanac

Previous topic - Next topic

jasmind

Kopka me ovaj ljepotan dugo da ga zapocnem, pa me natjera ova kampanja i kolega janjic  :D 99% je sigurno da pravim kubanske oznake. Danas sam poskidao dijelove za kokpit koji se trenutno peru u vodi i deterdzentu za sudje. Na eduard plastici ima mnogo masnih ostataka izgleda.

Iskopah i jednu slika aviona u pilota u originalu.

Janjic

凸(¬‿¬)凸

marshal.luka

Imam istu maketu, htedoh i ja Kubanca da radim...

PELE

Odličan izbor, pratim !  :cheers

jasmind

Napreduje cockpit. Ova siva Mr hobby 308 po eduardovoj sastavnici je nigdje veze sa PE bojom ali sta se moze, malo cu farbnut velike dijelove da se ne vidi razlika toliko  :cheers

viper

I meni su lijepe te kumbanske oznake...

Janjic

凸(¬‿¬)凸

jasmind

Odradio sam dosta posla u zadnjih par dana. Trup i krila su montirani. Uklapanje nije lose al nije ni tamiya.

jasmind

Sezona ispita na fakultetu je bila pa nisam bio nesto aktivan ali protekli vikend se radilo malo.

Mig je ofarbam u Alclad White aluminium, neke cu panele pokusati polirati ali inae zadovoljan sam. Podloga je bio Mr. Surfacer 1000. Namjerno nisam htio gloss crnu jer mi nije bio cilj da se sija.

Janjic

凸(¬‿¬)凸

dragan_mig31

Bas je dobar.JEl ces da mu toniras panele?

jasmind

Planirao sam da izvadem neko toniranje, na zracnim kocnicama i pojedinim panelima. Mozda na dijelu iznad izduva. Nesto cu drugim nijansama alclada a nesto poliranjem.

jasmind

Dosta poslova je odrađeno. Pofarbao sam sitne dijelove i canopy.

jasmind

Jovac