Willy Jeep diorama

Previous topic - Next topic

Wishmaster

Pozzz dobri ljudi. Ovo je moj peti plasticni model i moja prva diorama. Nadam se da ce vam se svidjeti :)

trnke

Meni ovo izgleda ekstra  :cheers

Yeager

Ma sjajno, savrseno!

Od cega si napravio i kako - vodu u buretu?
Odsjaj sa prljavstinom na povrsini izgleda fantasticno.

Jedino mi smeta sto precesto vidim zastave na dioramama.
Cak i da je ovde ispala savrseno (a nije  :naughty - to bi i bila jedina zamerka), nije mi po ukusu.
Bolje bi bilo bez nje.

A ako trazis nesto da razbijes boje, onda pre u dzipu, recimo Life ili Time magazin (sa odgovarajucim koricama iz perioda), ili slika pin-up devojcice. Sa sve bocama piva i viskija.

Wishmaster

Hvala drugovi :)

Voda je Deluxe Solid Water

http://www.ebay.com/itm/DLXBD035-Deluxe-Materials-Solid-Water-90ml-/191698944293?hash=item2ca225c125:g:xAAAAOxyA9dSXq-Z

A prljavstina je ova domaca prasina :)

A zastava et tako ja volim malo platna da koristim i pokusavam da se izvjezbam kako se savija i lomi sto prirodnije. Trebalo je da bude jos stvarcica u dzipu ali ....

boom.boom

Stvarno odlično!!! :bravo! Zastava i meni malo bode oči ali wtf...Uglavnom razbio si ti ovo :mjetal!
p.s. zar nebi trebalo da je ova dio pod oklopom a ne ovde u civilnoj auto-tehnici!?
"Nije važno šta se radi, vazno je da se preteruje pa će negde već da izbije!"....Miksi-"GYM-Š"

medico

vrlo lepo za prvu dioramu ... mada ovo je ustvari više vinjeta .
Koliko kapiram jeep bi trebalo da je centralni objekat a šupa prateći, po meni trebalo je samo malo da povećaš površinu baze cca po 2 cm  pa da jeep bude centralno postavljen a šupa malo sa strane . Možeš kasnje da dodaš i neku figuru . Obzirom da je kod nas maketarska scena poprilično siromašna vinjetama/dioramama svaki pristojni rad je pravo osveženje , bravo i samo napred  :pilot

Janjic

Majstore svaka ti čast :super
凸(¬‿¬)凸

Wishmaster

Hvala drugari  :cheers :pilot

boom.boom ne znam ni sam da li sam zeznuo sa kategorijom pod kojom sam ovo postavio? Valjda nece niko zamjeriti.

Medico hvala na konstruktivnim komentarima!!!! Ti mi najvise trebaju!!!

Janjic veliki pozdrav :) i hvala!