Tamiya T-55 15.oklopna brigada VJ 1999

Previous topic - Next topic

fikisa

Pozdrav svima.Konacno zavrsih i ovu maketu.Maketa je Tamiya koja je svima dobro poznata. Tenkisti su mesavina ICM , Academy , Trumpeter. Dodaci na tenku su Academy ww2 supplies. Zastava i cirade su radjene tehnikom maramice i belog lepka. Tri prsta tenkiste su samogradnja.Slikano telefonom. Slobodno ocenjujte po svom misljenju.

SASA

Za pocetak bi sklonio ove figure.Kvare mi utisak.Nisi ih pripremio pre farbanja,ostalo ti je mnogo ovih tragova od kalupa na figurama.Tockovi su ti nerealno zaprljani,samo u sredini,a gusenice skroz ciste.Uradi i malo chipinga po ivicama tenka,kutijama i sl.Shvati ovo kao dobronamernu kritiku.

rodeo

Samo malo pedantnije, ostarevanje prilagoditi razmeri. Maketa 1:35 a prljanje 1:1. Lemilica direktno u blatobrane - nikako.
Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

Smrki

Sto rece Rodeo, suptilnije pristupi ostarevanju i bice bolje. Takodje zasto si pozurio sa onim figurama i ostavio tragove od spojeva kalupa? Dobra je stvar i svakako  mozes biti zadovoljan jer ti je ova maketa dosta bolja od onog KV-1.  :super
S.T.A.L.K.E.R Workshop   Please do not feed the Troll !!!

Profa

Da dodam samo jednu primedbu na gorenavedeno - nikad ne bi smo u vožnji ostavljali šatorska krila i cerade da stoje otvoreni na površini tenka, pa čak ni vezane - odneo bi ih vetar dok kažeš "šta to bi", ili bi lepršale, nervirale i smetale...
Bogu fala što sam Lala! :)

Oklop123

Nisam siguran da bi vojska ostavljala burice na tenkovima tokom dejstava
Jedino na nekim defileima ili paradama
Inace kako znam burici su zapaljivi i laka meta   :D