F-4J Phantom, VF-74 Be Devilers, Operation Linebacker, Academy 1/72- ZAVRŠEN

Previous topic - Next topic

Tomcat

Moja treca maketa u kampanji bice Academy F-4J. Oznake ce verovatno biti SuperScale za avion iz jedince VF-74, operacija Linebacker  II, ali mozda se jos i predomislim... Dakle,  prve slike

Eduard zoom set

Dekali

Toliko za ovo javljanje...
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

Tomcat

Posle dužeg vremena, nastavak radova

Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

milan78

Kod te makete mi se jedino staklo iz jednog dela ne svidja....
Instagram-Peacockscaleworx

Tomcat

Tomcat

Tomcat

Napokon gotov. Maketa je generalno lepa za rad I nemam nekih vecih zamerki na nju. Boje su Mr hobby akrili, Eduard Zoom set je korišćen kaoi Superscale dekali. Dekali su pucali I oko njih je bilo muke, a uz to mi se cini da su I malo preveliki. Naravno, uvek je moglo bolje, ali za vitrinu je dobar. Kao što rekoh, maketa predstavlja avion iz sastava jedinice VF-74 Be Devilers sa nosača aviona USS America tokom 1972 I operacija Linebacker I Linebacker II.

Pošto nisam našao sliku pravog AJ101, prilazem AJ102 :)

A evo i mog AJ101

I za kraj slika sa jedinim marinskim MiG killerom iz VMFA-333 koja jedinica je bila te 1972 uparena sa VF-74 na USS America. Marinac je Hasegawa maketa

flanker

U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

milan78

Instagram-Peacockscaleworx

relja

"Nema te sportske aktivnosti niti seksualnog uzdbudjenja koje može tako da ubrza rad srca i podigne pritisak kao saznanje da je jedan deo makete u radu - nestao"

Tomcat