Panamera Revell 1/24+ USCP wheels

Previous topic - Next topic

SerbiaModelkits

Pozdrav svima.Evo posle duzeg vremenasu me dobri ljudi vratili na forum.Proslo je vise od godinu dana i za to vreme se dosta radilo,pojedini clanovi su mogli moje radove da vidjaju na fb ali vecina ne.U narednom periodu cu objaviti sve moje radove koji su nastali u prethodnom periodu.Ako admini kazu da treba ponovo da se predstavim to cu i uraditi.Kao sto znate ovde Dusan bavim se auto moto maketama bio sam upisan kao Dusan ModelkitsBG. Ovde sam samo da ljudi vide moje radove i nista vise.Bio sam banovan zbog drugih stvari i vise ne zelim sa nikim da imam polemiku.Zato molim ljude da kom.samo moje radove i nista vise.A ja cu samo objavljivati slike hvala na razumevanju
Molim samo za savet koji program je dobar za dodavanje slika posto vidim da je dodaj.rs ukinut.hvala

Na slikama je prikazana maketa Panamere radjena po narudzbini,specijalan dodatak maketi su felne od Ukrainske firme koja se bavi dodacima za makete USCP

SerbiaModelkits

ako neko zna bolji upload za slike neka napise.posto su slike u prevelikoj rezoluciji pa se lose vidi.hvala

draganst