XXII Spiner kup,Kraljevo 3.10.2020

Previous topic - Next topic

nebkv

MAKETARSKI KLUB "SPINER" KRALJEVO
U subotu 3 oktobra 2020 godine  biće održan  XXII Spiner Kup u okviru koga je organizovan i VIII Dornie kup(Ako ne bude problema sa COVID virusom)
Satnica takmičenja:
•   09-12h Prijava maketa
•   12h Otvaranje takmičenja
•   12-15h Ocenjivanje maketa
•   17h Dodela priznanja
Ručak je u 14h.
Pored standardnih kategorija, kao i prethodnih godina imamo i posebne kategorije  i to:
•   S30 Civilni vazduhoplovi
•   S40 Dornie kup
•   S50 Memorijal Stevana Dragojevica vazduhoplovi(makete farbane četkicom)
•   S60 Memorijal Stevana Dragojevica istorijske minijature(makete farbane četkicom)
•   S70 Domace vazduhoplovstvo
Kotizacija 600 dinara po takmicaru,kadeti i juniori ne placaju
Mesto odrzavanja kao i ranijih godina,u zgradi Skupstine grada u centru ,adresa Trg  Jovana Sarića 1.Parking iza zgrade Opštine.
Dobrodošli !

gasha

поздрав свима,
можемо ли да добијемо потврду да се такмичење одржава у заказаном термину, тј. да није дошло до неког померања?
Мала сугестија, едитујте пријавницу, промените лого и назив такмичења, сада стоји она од НГ Купа.

nebkv

Za sada nema otkazivanja niti pomeranja,ako potraje ovako stanje nece biti problema
Bice odrzano u skladu sa propisima i preporukama
Ne razumem u vezi prijavnice?
Okacio sam novu za XXII Spiner kup,ne vidim vezu sa NG kupom?

gasha

Iz nekog razloga me link vodi na neki moj stari dropbox gde je stara ngk prijavnca.Izvinjavam se, nisam obratio pažnju.  Ne vodi me na vaš dropbox sa vašom prijavnicom. Jel pokušao još neko?

Profa

Quote from: gasha on 16-09-2020, 22:06:05
Jel pokušao još neko?

Mene vodi na moj dropbox.
@nebkv: reci DBu da hoćeš da iskopiraš link, valjda će da radi, pa proveri pošto se odjaviš sa DBa ili sa nekog drugog računara. 
Bogu fala što sam Lala! :)

AcaDinic

Quote from: gasha on 16-09-2020, 22:06:05
Iz nekog razloga me link vodi na neki moj stari dropbox gde je stara ngk prijavnca.Izvinjavam se, nisam obratio pažnju.  Ne vodi me na vaš dropbox sa vašom prijavnicom. Jel pokušao još neko?

Мене такође шалје на мој DropBox

Profa

Bogu fala što sam Lala! :)

Зоран 1962

Прошло је још једно лепо окупљање и дружење колега по хобију. Лепа организација захваљујући увек пријатељски расположеном др. Драгану Косићу. Још нешто сам научио од члана клуба "Спинер", Дејана. Како треба судити, не узимајући у обзир мишљење других судија, који су са њим. Крајње ауторитативно треба осталим судијама саопштити која макета(по његовом) заслужује које место. Исправно! Шта има ко са стране да се пита у његовом Краљеву, у његовом клубу, на његовом такмичењу. Све је то у складу са Статутом Макетарским Савеза Србије. То треба да буде смерница свима нама у осталим клубовима. Браво Дејане! Овакве ствари треба прихватати и уводити.
ДР. Косићу желим још доста оваквих сарадника, који се труде да унапреде макетарски такмичења.
Да, умало заборавих. Подржавам и његову измену редоследа победничке макете, код друге судијске тројке. Па побогу, не може он све сам постићи на такмичењу.
Другарски поздрав.

Зоран 1962

У питању је Иван а не Дејан. Извињавам се Дејану на помињању.

gasha

Domaćini, čestitam na dvadesetidrugom takmičeju održanom u kontinuitetu.  Želim vam da trajete još dugo. Sasvim solidno takmičenje za trenutne uslove.

Pegi

U ime MKNS ekipe, cestitke Maketarskom Klubu "Spiner" iz Kraljeva  na organizaciji takmicenja.

mcaslav

Divan dan u Kraljevu, i maketarski i gurmanski ;)

Sve pohvale Spineru, samo napred!

:cheers
Ništa nije toliko neizbežno kao greška na koju je došao red!

СУША

Поштоване колеге,желео бих да изнесем нека запажања као домаћин и један од једнаких. Организатор било ког такмичења није крив што такмичар пријави и погреши категорију ,јер не зна шта је диорама, и колико фигура објекта има максимално у вињети,
па да ли је авион за 1/72,48 у категорији обичних или домаћег ваздухопловства категорији, и пријава у самоградњи,а лепо се види да је на кит авион урађена дорада  авиона јер фале делови па не спада у самоградњу , и на крају сваке године игром случаја , а још нисам излапео, гледам исте макете , поготово у млађим категоријама ,ај децу и разумем прече су игрице, ал ако добијеш медаљу у току године на више такмичења за неку макету, по правилнику нема иста макета и следеће године,промени мало и уради нешто ново. Ово се не односи на све макетаре , а и желим мало да подстакнем савест да донесу нове макете. На крају желим да се свима захвалим на учешћу ,дружењу и да и следеће године дођете и будете наши гости.