Porsche 911 dorada

Previous topic - Next topic

vuk bg

Ovo je neka moja verzija 911-ice. Uradjen je pre nekih 13 godina i veoma sam ponosan na njega, naravno sada vidim milion gresaka ali bio sam mlad i zelen. Vidi se daje prosao nekoliko selidba i gomilu radoznalih gostiju i dece koji gledaju rukama. Kanim se da ga obnovim u dogledno vreme.

Aki

Opasno izgleda,nema sta ;D
Predlazem ti da ovaj topic premestis u "Zavrsene makete"

vuk bg

Hvala, dosad nisam imao prilike da cujem misljenje iskusnijih maketara. Nije los kad se uzme u obzir kada je uradjen.

SALE

S obzirom da sam moderator, ja sam premestio ovaj topik da nam se drug clan ne muci  ;)

Ajde Vuce, reci nam koja je maketa u pitanju (proizvodjac), koja je razmera, sta si sve doradjivao na njoj itd..., voleli bismo znati  :)

vuk bg

Naravno kolege, u pitanju je Burago 1:18 iz 93. obican Porsche srebrne boje. Na karoseriji su uradjeni komplet spojleri, spusteno vesanje i stavljeni racing tockovi sa centralnom maticom. Tonirana stop svetla migavci i farovi, veci izduv i jedan brisac napred. Ofarban je u BMW delfin metalik Max mayer boju. Agregat je detaljno uradjen po uzoru na pravi. Enterijer je trkacki ogoljen i prefarban, ubacen rucno pravljen metalni rol-bar, sportski volan, menjac i digitalna tabla i jos gomila sitnica koje se vide kada se auto uporedi sa standardnim modelom. 

SALE

Bravo majstore! Dosta toga si doradio. I ja imam isti takav Burago Porse, kupio sam ga kad sam bio u Monte Karlu. Nisam mogao da odolim njegovoj neobicnoj boji u kojoj je radjen veoma mali broj tih modela kao i spojleru nazad sto vecina takvih Burago Porsea nije imala. A brate, i Monte Karlo je u pitanju, gde ces lepse mesto za kupovinu jednog Porsea  ;)

vuk bg

Hvala kolega, ovaj 911 je bio sasvim obican bez zadnjeg spojlera ali pravi materijal za svakojake egzibicije.

SALE

Ma to je sama po sebi odlicna maketa Porsea. Kada je izasao bio je barem za ocenu bolje uradjen od nekih starijih modela Buraga, mada su i oni super skroz. A i mnogo je lep auto, pravi cisti Porse, za razliku od modela koji su kasnije izlazili, a koji su ruzniji...   

vuk bg

Slazem se sa tobom, posebno je ruzan model koji ga je nasledio sa onim runim duguljastim farovima. 911 ima smeka veciti evergreen.