Mirage F.1C-1/72 Revell

Previous topic - Next topic

sezan

Obradovah sebe danas ovom maketom ,ali moram priznati ,da sam vise ocekivao!Odlivak je dat na cetri grane,svetlo sive boje!Nema fleseva i solidno je izdetaljisana, za ovu razmeru! Linije panela su u pozitivu pa ce verovatno da padne smirglanje i preurezivanje istih!Dat je i pilot u stojecem stavu (za stajanku) i merdevine!Providni delovi su dobro uradjeni i sa dobrom providnoscu!Obelezeni su, i data je mogucnost prikaza i sa otvorenom kabinom!Dekali su po meni ,nesto najbolje u ovoj kutiji!Dobar kvalitet i date dve seme francuskog vazduhoplovstva ,od kojih je jedna sa tiger meet-a 1996 u Portugalu a druga iz f1-200 skvadrona "de chasse 2/5 lle de France"!Sastavnica klasicna revellovska ,pomalo konfuzna ali detaljna!(videcemo koliko je tacna)!Utisak je pozitivan i verujem da moze da se uradi solidan Miraz!Sto se tice tacnosti ,bilo bi dobro da se javi neki kolega koji je radio maketu!Pozdrav!

"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

ubermagog

Ovo je prepakovana Hasegawa, sa boljim dekalima.

drazen

Radio sam ovu maketu, doduše iz Hasegawine kutije. Ima relativno dosta šmirglanja, naročito oko uklapanja polutki trupa. Ako iskopam koju fotku poslaću ti na PM.