From JRV to the ViPVO VS

Previous topic - Next topic

Nemsy_29

Posto vidim da na ovom forumu nije bila ni jedna kampanja na temu mlaznjaka, hteo bih da predlozim kampanju koja bi ukljucila sve mlazne avione koji su nosili oznake Jugoslavije(SFRJ i SRJ).Pod kampanju ukljucujem i avione koji su bili i u VIP sluzbi(npr. Boeing 727-200) i borbeni avioni pocevsi od T-33A pa sve do Mig-29A.Kampanja bi mogla da pocne u Novembru a da se zavrsi u Aprilu(6 meseci).

Suhoj

Ucestvujem sa MIG-21 Bis od Zvezde u 72-ojci.

sezan

Ubaci i Srbiju pa ondak moze!
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

Sneni

Hmmm... imam maketu MiG-21F13 (ali ne i YU dekale) i planirao sam da je započnem tek oko Nove Godine (nema se vremena... :cry ). Štaviše, planirao sam da tada predložim kampanju "MiG-21" 0:)

E sad, teoretski, ako bih uspio da nabavim JRV dekale za F13, mogao bih s njim upasti u JRV kampanju, ali u svakom slučaju ništa prije decembra... :doh
To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent
http://www.facebook.com/MaketarskiKlubKastelBanjaluka

oddball

Zainteresovan sam, Imam Akademijevog Thundejeta u /172 ja SFRJ oznakama.
"It's time to kick ass and chew bubble gum! And i'm all out of gum!"
- Duke Nukem

Ich been klugscheisser!

PELE

Ucestvujem sa MiG-om 21MF (uradicu prepravku Zvezdinog) JRV sa ev. brojem 867. Bice NMF.

Druga opcija je PFM JRV ili u krajnjem slucaju Bis sa "pepsi" oznakama.

Pozz

Nemsy_29

Ja bih ucestvovao sa F-86E, MiG-21BIS pepsi, J-22 i G-4...Shto se mene tice mogu da ucestvuju i avioni sa srpskim oznakama(onda bi ucestvovao sa MiGom-29).Promenicu ime kampanje u "SFRJ and ex-Yu air force".

@Sneni:Sto se tice delaka za F-13...Zastave i rondele mozes iskoristiti od G-4 a za brojeve mozes da napravis kalup ili da iskombinujesh neshto.

dragan_mig31

ja sam isto za :) imam 20+ makete u steku koje cekaju da budu odradjene kako SFRJ-RV I PVO i SRJ RV I PVO tako da mogu da ucestvujem sa nekoliko odjednom :D

Miroslav Š.

Tema je lepa ali bih bio slobodan da kažem da je malko upala u sferu ,,mešanja baba i žaba". Molim da se ovo shvati u šaljivom tonu. Evo i obrazloženja...
Kampanja ,,SFRJ RV i PVO" je lepa tema i može da bude sama za sebe jer je dovoljno bogata i široka (po pitanju izbora:džet, prop, rana faza pre Informbiroa, prvi džetovi, MiGovi, helikopteri...)
Kampanja ,,SRJ" je takođe kao i SFRJ + 99a...(mislim na izbor aviona)
V i PVO Srbije, nove oznake, ,,novi početak"...(izbor aviona kao i u SFRJ i SRJ)
Ex Yu SFRJ (Hrvatska, Slovenija, BJRM, CG i BiH kao i mi)...
Ima kampanja do mile volje...
Sve ovo što sam napisao su samo predlozi :)
http://www.maketarplus.com/
2024. - godina borbe protiv nesklopljenih maketa!

Nemsy_29

Do 1. Novembra ima josh 1 dan tako da se zainteresovani jave  :)

Da rezimiramo:U obzir dolazi SVE sto je letelo od SFRJ pa do dana danasnjeg...Izbor maketa je veliki tako da navalite  ;D

lord sir giga

Pa ako nadjem dekale i makete nije problem.
Mislim naravno na F-84, a ako ne nadjem sigurno Mig 21 2006 (posto imam sve sem vremena)
A nacicu ga valjda.

SkyHook032

Vrlo sam zainteresovan za kampanju!
Ako dodje do realizacije,ja se prikljucujem sa Mig-om 21 Bis 17126

matilda

nije losa ideja, a i da radimo nesto korisno narodu. sad sam bio u steku da proverim sta je na
stanju i nasao sam akademijevog mig 21 mf (barem tako pise na kutiji) , ali sam ja ipak
nacitao koje kuda sa vise strana da je tu zapravo bis . pa eto. sad odoh da proverim koje oznake
da mu okacim ....     tako... mig 21 bis.

modellius

jer moze moj mi 24? ( JSO )
Michael Wittmann   s.SS-Pz.Abt. 101       138 kills
Maketarski Savez Srbije http://www.mss.in.rs/

Nemsy_29