Boeing 727-200 JRV(Titov) 1/144

Previous topic - Next topic

Nemsy_29

Evo jednog malko drukcijeg projekta  ;D Radicu Titov 727-200 reg. broj 74301

Model je kao sto vidite Minicraft.Kao dekale cu koristiti LH 727 JAT, rondele iz viskova, a zastavu cu najverovatnije prskati(imam jednu koja savrseno odgovara al je kraca za 3-4 mm  :P).Za sad sam samo sastavio "osnovu" aviona i ubacio teg od 10g napred.Poprilicno se dobro sastavlja ali ima Flash na sve strane(jedina zamerka za sad  :P)

P.S. Malo cu odugovlaciti sa radovima  :P

divvac

ajde nemsi! samo napred! nemoj samo da zapocnes i da ga zavrsis NIKAD!!!  :zvizduc
moja Prva turska

Sneni

Ma samo polagano, ima još puuuno vremena :)
To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent
http://www.facebook.com/MaketarskiKlubKastelBanjaluka

vuk

Obrati samo paznju na izduvnike motora,tj trust reverser-e,na 74301 su bili "kraci".Samo napred i ocekujemo jos slika. pozz :cheers

Nemsy_29

Evo cisto da se javim  :P

Radim jako malo na maketi jer nemam motiv i zelju trenutno(jedno znam da cu ovaj projekat isterati do kraja...)  :jok

Za sad je veci deo makete zagitovan i ismirglan(ostaje samo malo rada na krilima) i ide prajmer.Ne bi da preciziram dalji nastavak radova, al tako je kako je...Takodje imam problem oko brojeva(nemam velike 74301  :headbang) i intenzivno pokusavam da saznam da li je avion sa civilnom registracijom imao rondele .

Za sad je to to...

B-707

Lepo ti ide...samo obrati malo paznju na rep i zaobli vrh....ako uporedis slike aviona i maketu, videces da je na maketi vrh ravan, a ne bi trebalo da bude. Stranci su inace nagrdili ovu maketu iako mi nije jasno zasto. Mozda bi mogao stajni trap da zamenis za Airfix-ovim

B-707

Kod Minicrafta me izludjuje bela plastika i zbog nje sam stavio 707-420 sa strane posto su mi oci ispale kod gitovanja