VOLVO FH Sandro Munari 1/24 (Italeri)

Previous topic - Next topic

Nikola cg

Komplikovanija maketa za rad zbog ogromnih decala,a da bi se postavili mora se najprije završiti kompletna kabina,pa je naknadno maskiranje stakala za lak noćna mora,mada se ipak nekako i to odradilo.Decali za prednji hladnjak su takodje jako teško došli na svoje mjesto,a povezivanje branika za osovinu je loše napravljeno,tako da je moralo da se pričvršćuje nekoliko puta tokom izrade.
    Ipak ,opšti utisak nakon gotovog posla je dobar,mada ima dosta stvari koje bih sad drugačije izveo..
    Komentari su dobrodošli,pogotovo što na stranim sajtovima nigdje nijesam uspio da vidim slike gotovog ovakvog modela,pa ovo dodje kao nekakva ,,ekskluziva'' :-X
    Pozdrav!!!

Kerber

Idi begaj prijatelju.... :o
Drumska krstarica....e, bas mi se dopada ! A koliko gledam po putevima i na TV, ponosni vlasnici i vozaci ih uvek glancaju, do usijanja, pa nema mesta nekom prljanju...Svi su, kad nisu na putu u nekoj kisurini u nekoj vukoj**ini, cisti k'o iz apoteke da su....
Sad poznavaoci vozila da kazu koju.

Messerschmitt

Права машиа, нема шта...
Свака част за стрпљење око декала...
Стварно добро изгледа.

godday

Jos jedan lep kamion, svaka cast! Dekali su blesavi i svidjaju mi se prednje felne pretpostavljam da je to radjeno po uputstvu?

Nikola cg

Ako mislis na plavi prsten na prednjim felnama,originalno je trebalo da ide u boju felni-hrom,a ovako mi se vise dopalo...

menestenasli

Odlican je :super
Kad ga vidim pozelim da i ja napravim neki kamion  ;D

godday

Quote from: Nikola cg on 13-03-2010, 10:23:39
     Ako mislis na plavi prsten na prednjim felnama,originalno je trebalo da ide u boju felni-hrom,a ovako mi se vise dopalo...

I meni se vise svidja ovako, svaka cast za ideju!