12. Novosadski Ikar

Previous topic - Next topic

SALE

Moje prvo takmicenje, pa se jos i pozlatilo  :D                

Bravo za nas, MK rules    

Hartmann

Cestitke svima, bravo majstori!
''Ljudi, imamo samo jedan cilj, a to su dve stvari: red, rad i disciplina!"

Gusha

Dusane, svaka cast za osvojene medalje i Ikara, ti si ga osvojio ako se ne varam! Ako je ono tvoj Focke wulf Condor, svaka cast.Razvaljeno!

Mogao bi da podelis sa nama tehniku farbanja, jer je uradjeno savrseno!

Boki

Sudeći po slikama, takmičenje je bilo odlično.
Srce me boli što nisam mogao da dođem (privatni problemi). Sledeći put.
Čestitam svim pobednicima, učesnicima i, naravno, organizatorima.

Baldrick: Don't worry, my Lord, I followed DaVinci's instructions to the letter.
Blackadder: Even if you can't actually read.
Baldrick: That's right, but I have done a lot of Airfix models in my time.

SALE

Cestitke i s moje strane Duletu Lekicu, bravo "Jolly Rogers"  

Gusha

Sandman

evo i mojih slika od juche...

za pochetak...MK ekipa ispred hale gde je bilo takmichenje...

s leva na desno:

dechko u Ferrari jakni mislim da je iz NS, Kerber, Rodeo Clown, Nesha, Cherny, Sale, Momcha, Tripko, Iguanac, Brodski mali, Hammond_Lord, Gusha i drugar iz Nish kome zaboravih ime  :-[

a zatim smo se slikali ispred Spomen sobe Rechne mornarice....

s leva na desno:

Kerber, drug iz Nish (stoji), Gusha (chuchi), Iguanac (sedi), Momcha (stoji), Hammond_Lord (sedi), Medico (stoji), Sandman (chuchi), Brodski mali, Sale, Zemo (nash vozach  :D), i dechko iz NS...

takmicharske makete cete videti na sledecem linku....

http://s11.photobucket.com/albums/a173/srkirad/Takmicenja%20i%20izlozbe/Novi%20Sad%2031-03-2007/?start=0

izlozbeni deo je bio skroman sa uglavnom civilnim avionima

http://s11.photobucket.com/albums/a173/srkirad/Takmicenja%20i%20izlozbe/Novi%20Sad%2031-03-2007/?start=40

prva slika sa izlozbenog dela je NS57.jpg

a ovde prikazujem Tanjin spasilachki chamac koji uzivo zaista fenomenalno izgleda!!  :o

evo i malo slika sa wargamer dela sale...
ovo su Balderove figurice + zmaj i neko neidentifikovano stvorenje koje su drugi wargameri radili ;)
mnogo lepo izgleda uzivo!

dodela nagrada:

Dushan Lekic koji je osvojio i statuu Ikara kao najbolji maketar ovog takmichenja!

Bane Kerber ;)

Tripko :)

Milten koji u ime svoje supruge Tanje preuzima medalju...

Momcha...  :D

Momcha i Sandman...

Brodski mali i Sandman...

a zatim smo otishli na vecheru da se malo pochastimo :D
krivo mi je shto je prvobitno zamishljena lokacija (restoran Balkan Express) bila prepunjena gostima pa su Lanmi, Darko Rodeo i Tripko otishli pravo za Beograd... mi smo na kraju potrazili neko mesto za klopu i na Spensu nashli restoran "Ognjishte" sa jako prijatnim i rustichnim ambijentom, i naravno ukusnom klopom...

evo zajednichke fotografije, u dnu stola pored mene sedi josh jedan nash chlan - Milan Jevtic Jevta, a u chelu, pored Zeme sedi i Jasna,  urednica u Glasu Javnosti, pa se nadam da ce mozda i tamo izaci neki chlanak o jucherashnjim zbivanjima ;)

sve u svemu, mislim da po svim do sada okachenim slikama mozemo da budemo zadovoljni svime shto smo videli juche u NS-u...
jako lepa atmosfera, lepo vreme, zanimljiva dogadjanja, i shto je najvaznije, jako dobro druzenje sa nashim kolegama maketarima iz raznih gradova Srbije :)

pozz josh jednom i hvala svima za predivan dan juche! ;)
Srdjan

Momcha

Nego zna li neko koju radnju su pretstavljale one devojke na drugom delu
sale,koje su prodavale pribor za war game?Mene konkretno intesuje onaj stand na kome su
prodavali Spawn figure i McFlarlane zmajeve.

razoxx

BRAVO drugarice i drugari za Medalje

ugovorac

Redovno idem na tekmicenja i prema onome sto se na njima desavalo dugo sam imao utisak da se maketarstvo u Srbiji gasi.Ono sto se juce desilo u Novom Sadu me je ubedilo da sam gresio sto me mnogo raduje.Bilo je za nase pojmove mnogo ljudi,mnogo maketa,dobar buvljak,dosta druzenja.Zato,sve ono eventualno lose u organizaciji smatram ne bitnim.Ljudi su uradili sta su mogli.Bravo za sve one koji su dosli tamo a posebno za one koji su ucestvovali.

Lanmi

Pozdrav svima i cestitke organizatoru na stvarno lepo organizovanom dogadjaju. Kada bi sledece moglo da se odrzi u ulaznom holu Master sale, to bi bilo fenomenalno, stvarno su ga svetski napravili. Bilo je stvarno dosta ljudi i mnogo, mnogo lepih maketa. Takodje bih cestitao svima na osvojenim medaljama narocito timu koji je radio M20. Na mene je najjaci utisak ostavio Dusanov Kondor,

koga sam prilicno islikao, tako da te, a i jos neke slike mozete videti na: http://s3.photobucket.com/albums/y54/lanmidva/NoviSadMar07/
Ako si u mogucnosti, stvarno bi bilo lepo videti neki clanak o pravljenju ove makete.
Lepo je bilo i videti i popricati uzivo neke ljude koji pisu na forumu, na primer Aleksandar, Dusan i drugi.
Mnogo maketa u 72ci prop:

Jedina nemila scena se desila na parkingu, gde je primeceno prodavanje diploma, ali nadlezni organi su pravovremeno obavesteni tako da su organi reda za petama vinovnika.
Mi koji nismo imali zelju da dobrovoljno ulazimo u kasarnu, svoje gusterske tendencije smo ispoljili suncanjem u kaficu u centru grada, a zatim i razgledanjem malo drugacijeg hardware-a od onog iz Dunavske ulice:

Bilo je i Give Peace a Chance momenata, leptiric Sarenic kulira na tocku Pak-a 75.
Milan Vukovic
https://lanmiblog.wordpress.com/

"Sve će to, o, mila moja, prekriti surfejser, boja i vaš"

nesha

Bravo za sve koji smo ucestvovali (i za neke koje su navijale za nas ;) ), a cestitke svima koji su nesto osvojili.
Bravo i hvala organizatorima na odlicnom takmicenju.
Lepo smo se videli i druzili i nadam se da smo svi zadovoljni.

za Momchu: jel se ti interesujes za radnju ili za devojke (pa da ih potrazis u doticnoj radnji)  >:D ;) ;D

Balder

Neindentifikovano stvorenje je Rackhamov Tarascus... Veoma lepa figura... Obe minijature su obojene od Ivana iz kluba Grifon :)

Sto se tice radnje, ako te zanimaju te stvari, imas ih u Beogradskom klubu White Dragon, a u Novom Sadu klub Dragon... Ako te zanimaju devojke, mozda su iz Valhalle ili Dragona :D

Momcha

;D Figure me zanimaju.

razoxx

Bre momcha kakve figure...ajmo zajedno da nadjemo devojke....hihihi ;D ;D ;D