Tiger 1/35 Dragon

Previous topic - Next topic

gasha

Evo jos jednog tenkica iz moje radionice. Maketa je Dragon 1/35 sa gomilom dodataka.  Kako literatura kaže, jedini Tigar pronadjen sa ovim bočnim rapovima. Popularno prozvan Slonče, svojim izgledom u potpunosti odgovara nazivu jedinice u kojoj je bio.

Messerschmitt

Хе хе феноменално изгледа...  Лепо издетаљисана и фино испрљана макета. Јакна оставља јако добар утисак. :super

Sandman

odlichan rad Gasho!

posebno mi se svbidja chipping na okachenoj kanti za gorivo i kofi za vodu, a i weathering na celom tenku je odlichno uradjen i sa merom - jakna bash daje dodatan utisak ;)

Momcha

Maketa je lepo uradjena samo mislim da si se preso.Ta prva tri proizvedena Tigra ili Lenjingradski Tigrovi
su imali sanduk za alat samo sa jedne strane,komandirove,na levoj strani kupole.Koliko znam Dragon je tu
napravio gresku u sastavnici.Kasnije proizvedeni modeli su imali sanduk od Pz.III pa onda dobili i svoj
odgovarajuci,Tigrovski  ;D

gasha

@Momcha, nije greska, na ovom su pronadjeni nosaci sanduka, L profili, ostaci izvaljenog sanduka, tako da je imao oba. U knizi se tako i navodi, da je jedini pronadjen sa nosacima sa obe strane. odsutvo broja na strani na kojoj nedostaje sanduk takodje ide u prilog tome da je postojao.
Na slici se jasno vide nosači.

tenk

svaka cast gaso!konacno da i na kutku vidimo maketu(cast izuzecima) :super kao sto i rece u naslovu :naughty stvarno si je odradio za medalju...odlicno sklapanje,farbanje na nivou ,a ostarivanje je taman kako treba!narocito mi se dopadaju propratni elementi,sanduk sa municijom ,kofa je ekstra,a jakna finale!
od mene :god
www.oluj.org
"May God have mercy upon my enemies, because I won't."

gasha

@momcha kako knjige kazu, jedan jedini. Komandni sa oba sanduka

Aki

menestenasli

airbamby

Jako lep tigar, izgleda jako realisticno pa imas samo pohvale sa moje strane
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

Suhoj

Fenomenalno.
Osecam da je uzivo jos 10 puta bolji nego na slikama.

flanker

Čini mi se bez greške. Ona kanta pozadi je sjajan detalj.  :god
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

modellius

koliko sam ja upoznat sa tematikom radi se o tigru tzv inital productio ili nulta serija kako ko hoce, proizvedeno svega 6 ili 9 komada ( oko broja se i vodi polemika, maltene koliko knjiga toliko cifri ), kada su bili jos u " fabrickom stanju " imali su kutije sa obe strane ( iste ).
a maketa, odlicna, bravo!
Michael Wittmann   s.SS-Pz.Abt. 101       138 kills
Maketarski Savez Srbije http://www.mss.in.rs/