Warasdiner i Hansa Brandenburg CC

Previous topic - Next topic

minolovac

Kad sam završio razarač, dodao sam mu i hidroavion u istom mjerilu i samogradnji, pa to sad izgleda ovako... :pilot

Uploaded with ImageShack.us

anki

Stvarno vrhunska samogradnja, potpuno u tvom stilu, a ovaj avioncic je mala inovacija. Definitivno se tvoja flota veoma brzo popunjava.

Jedino sto bi vise voleo da ta zica koja drzi avion ide sa postolja da ne kvari brod. Takodje proveri jel u redu polozaj 1 i 2 dimnjaka - kao da nisu paralelni - da li treba tako ili mozda slika vara?

ubermagog

Sjajna samogradnja, kao i tvoje ostale!

Da, avion bi možda mogao da ide posebno.
Takođe bi mogao da na avionu umesto elise spremiš jedan 'disk' da stoji i simulira da se propeler okreće dok je u vazduhu.   :)

menestenasli

Super je, svidja mi se , kao i ostali tvoji brodovi, a sa avionom  je jos interesantniji.  :super

minolovac

Hvala na komentarima i pohvalama. Inače avion se lako odvoji od broda i ništa se ne primjećije, jer je rupica samo 1 mm. Zajedno su radi Kupa Zagreba, na kojem će biti posebna kategorija u čast Ivana Aranze, prerano preminulog maketara iz Pule. Kad su dečki počeli s radovima, odlučio sam ovaj rad izložiti kao mali doprinos temi. Kako je i Warasdiner dovršen u Puli, a bila je i hidrobaza, našao sam neku poveznicu.

flanker

U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.