PzKpfw I ausf.A "Breda" 1:35

Previous topic - Next topic

nesha

Ево га. Коначно сам дошао до фотоапарта. Ко је био у Сенти,могао га је видети и наживо. У природи је лепши, верујте ми ;)

Бојено ММ акрилом (панцерграу, са модулацијама, што се подоста изгубило после остаревања :-X) и ММ уљаним (сендгелб), остревање је помоћу сликарских уљаних боја, Тамијиних шминкица и мало графита. Гусенице су и даље најгори детаљ, ал нису хтеле боље да легну   :headbang
Стакалца фарова су ручне израде

Јаако добродошли коментари и питањца  :)

ПС тек сам сад видео да се купола мало померила током снимања, те стоји накриво... :doh
Сад је касно  :(

Aki

Одличан је Нешо, има неку "дубину" боје, делује веома реалистично.

djos & filip

Fenomenalno izgleda na slkama, bas si se potrudio da ga "iznijansiras". rezultat je vrlo realistican.
Svaka cast!

pozdrav

Ovo je samo hobi, ovo je samo hobi, ovo je samo......

Darijan

Odlicno svaka cast dopada mi se pravo.Gotivim lika koji kada slika model obrati paznju na detalje.Detalji mi se najvise svidjaju tipa dizalica alat i sve ostalo.Ne diraj nista vise sve je na svom mijestu po mom misljenju ako ga neces za neku diaramu to je druga prica.Svaka cast 10-ka

flanker

Odlično i veoma realistično, svaka čast.
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

Suhoj

Extra je uradjen meni se jako svidja  :cheers

ILIJA iXa

Svaka cast ovo je fenomenalno odradjeno,oprema na tenku, ostarevanje ma sve. Kao sto su drugi rekli jako realno :bravo
Imam jedno pitanjce kako si odradio varove na kupoli i trupu?

Pozdrav i sve pohvale :D

airbamby

Jako dopadljivo, svidja mi se konacni izgled, steta samo za gusenice  :(
Zagledao sam ga u Senti, ali nisam znao da je to tvoja maketa :D
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

Starac sa planine

Quote from: airbamby on 10-09-2011, 16:10:01
Jako dopadljivo, svidja mi se konacni izgled, steta samo za gusenice  :(
Zagledao sam ga u Senti, ali nisam znao da je to tvoja maketa :D

Ako se ne varam, osvojeno drugo mesto. Ko je bio prvi?
Na ovome svetu, mogu da kažem što se dešava, to nije istina...

airbamby

Nemam pojma, video sam maketu na stolu dok sam razgledao makete, pa mi je bas privukla paznju  :super
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

nesha

Хвала момци на коментарима.
Гусенице су катастрофа, знам. Сваки чланак мора да се засече на 4 места под углом од отприлике 45 степени, да би уопште хтеле да се уклопе (а тако сам се радовао кад сам купио још 4 комплета за друге моделе...)

Илија-варови су од растегнутог рама, залепљени, па после полако размекшавани лепком и обликовани скалпером и малим шрафцигером

Messerschmitt

Видех га уживо и стваро лепо изгледа! :super
Коју тамијину шминку си користио, ако није тајна, и за чега?

nesha

Уф сад, шминкице су ми у радионици, тј на послу >:D. Онај сет који у седи садржи као mud/send/dust ваљда беше Б и, коришћени за прашење (за шта би друго  ;) ) и додатне благе промене боје, ди нисам био задовољан филтерима. Остало су најјефтиније кинеске уљане боје. :)

0viking0