THE BRITISH INFANTRY TANK Mk III Valentine V,

Previous topic - Next topic

Momcha

Posle duzeg vremena evo me ponovo sa zadnjom uradjenom maketom. Kao sto naslov kaze MiniArt Valentine V Mk.III. LAko sklopljiva,mada je pred kraj sastavnice Miniart izbrljao brojeve delova u sastavnici i na ramovima,tako da mozete malo izgubiti zivce :) .Koristio sam nove DOA boje za Britanski oklop i AK filter set Heavy Mud za weathering.Nadam se da vam se svidja.

lord sir giga

A sta reci nego da je fenomenalno, stvarno si ga sredio zreo je za neku dioramu.

ubermagog

Odlično izgleda, šema je super i nisam je do sada video!
Jel ovo neki od onih 'školsko-odbramenih' sa ostrva, ili je ipak front-line?
:bravo

ILIJA iXa

Pa stvarno!!!
Sta reci nego fenomenalno,zadivljen sam :o
Samo koja je razmera? ako je 1/72 onda skidam kapu, uraditi to sitno tako fino, pedantno :god
Seema je jako lepa :bravo

Pozdrav

Sandman

Dobaaar - šema je dosta zanimljiva i neuobičajena, a od detalja mi se posebno sviđa efekat rđe na onom "valjku" na levoj strani (deo izduvnog sistema?) kao i nejednaka/oljuštena boja na buretu za gorivo na zadnjem delu tenka.

Bolji utisak ću steći kad maketu vidim uživo - uskoro :)

Messerschmitt

Одлично изгледа! Свака част! :cheers Некако ми британски оклоп има посебан шмек, делују ми некако неконвенционално...

Momcha

Hvala na komentarima.

Vozilo pripada NZ trupama na Nisan ostrvima, pacifik :) a razmera je 1/35 :)

Gusha

Momcho fino ovo izgleda....Daj jednu Africku Matildu za moju dusu, mani ovi Valentajni....Ovo mi ovako sareno izgleda totalno nestandardno ....Gde iskopa samo ovu semu...
Ovo si ubio samo tako.....turi u neku sumu ovo...s' palme i banane...

airbamby

Bas dobar Momco, mada i nisam manje ocekivao od tebe  :pilot
Lep rad, videcemo ga i uzivo uskoro  :cheers
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

gasha

Svidja mi se, i kako si imao problema pri izradi to se na krajnjem rezultatu ne vidi.  :super

Plavac

Momcha

Kerber

I'cepio si ga, k'o seljak pivo ispred zadrugu!  ;)

Lepa promena od onih zuto/braon svabova.
A za rad, sta reci, osim  - opasno dobro!