Warhammer

Previous topic - Next topic

nono

Moji pokušaji farbanja Warhammer figura, ne držim se striktno boja već onako "umjetnički"

Slike :

od starijih radova prema novijima.

ovaj je pretrpio manje kirurške zahvate, odrezana mu šaka i stavljena "klješta" pošto štap od orka ima dvije mogučnosti za vrh, ona je ova bila višak pa odlucio tu upotrebiti

a onda dok se ljepilo suši i boje malo se radio play ground

nono

i jedan za usporedbu, gretchin, ork i orc warboss

Mika999

Oooo Orci. Ej , pa dobri su. :) NA koji nacin si bojio ono kamenje i one zardjale boje kod one male podloge, svidja mi se kako je ispalo? :) I sta si stavio na plocu te dobilo ovako lepu kamenu teksturu?

nono

Quote from: Mika999 on 25-02-2013, 19:34:54
Oooo Orci. Ej , pa dobri su. :) NA koji nacin si bojio ono kamenje i one zardjale boje kod one male podloge, svidja mi se kako je ispalo? :) I sta si stavio na plocu te dobilo ovako lepu kamenu teksturu?

draybrush kamanje, a hrdja je model master rust + pigmenti

koju plocu, ak misliš kod ovog malog sa plavom kacigom, u njegovo postolje (bazu) sam ulio gips izvadio, naljepio na bazu i sa skalperom urezivo kamenje.

Galland

Dobro ofarbani orci nono  :)
Terminator mi je ipak najbolji čisto zato što je(mislim da je) pripadnik Blood Angels-a  :D
Bravo za dioramu sa gretchin-ima  :mjetal

Mika999

Terminatoir na naramenicu ima logo od Dark Angles-a (Mac sa krilima), mada oni su zeleni sa belim terminatorima. Ali ok je i ovako crven, mac-kapljica slicno je.  :bravo

nono

Eto zakaj sam napiso gore da sam dao kistu volju i da se nisam pridžavao pravila. Baš to ako se ofarba neki dio u krivu boju već onda spada u drugu frakciju i slično.

terminator je iz ovog
http://www.thefallenprinces.co.uk/5_Dark_Angel_Space_Marine_Deathwing_Terminator_Squad_Warhammer_40K/p1544477_7744740.aspx

Ne igram warhammer, već si uzmem koju figuru da ju ofarbam. Eto baš su pri kraju još dva terminatora iz ovog gore seta i opet nisu farbani po pravilima.

Pozz

nono

još jedan gotov, opet nije farban po pravilima...

Mika999

Bes pravila....  ;) Bar u Warhammeru mozes mastu na volju, on je ko stvoren za to. Dobar je, pratim i cekam ovog sa power sword-om, izgleda mocno.

nono

taj mac mi zadaje muke, pošto mi je ta figurica farbana tamno (crna + silver) nikako da pogodim mac kako treba

Mika999

Kod maca mozes i plavkastu nijansu, jer ti power sword-ovi obicno imaju struju oko sebe. Ima neka fora sa tankim zicama kada se ofarbaju u plavo i iskrive na sve strane, pa da izgleda kao da pici struja.

komoras

veoma mi se svidja kako si napravio playground od podmetača za čaše :)
kojim bojama farbaš figure?
ScarfaceOne

★★★★★
★★★★★

komoras @ instagram
komoras @ scalemates

Galland

Quote from: nono on 27-02-2013, 19:36:44
još jedan gotov, opet nije farban po pravilima...
Naravno da ne treba da farbaš po pravilima to što ja farbam drugima po pravilima kodeksa je zato što se tako traži  ;)
Svidja mi se nov termos lepo obojeno, postolje je vrh urađeno bravo!

nono

hvala, revell akrilke, jedino je mitril silver od GW