6. Novogodisnji Kup 15.12.2013. Muzej Vazduhoplovstva

Previous topic - Next topic

hikipoklica

Uđeš na unread posts kad ono nema nego 2-3. Kako i neće kad su svi na Kupu! :)

Bilo je vrh!

pvujovic

Sve je bilo super , jedino moramo da uradimo vise maketa za 2014tu za izlozbu nesto mi je bilo puno rupa na stolovima..

Petar

Nikola

jel bi mogle ne fotke za nas nesrecnike koji smo morali danas da radimo?  :headbang ne bi bilo lose i neki video sa radionice ili mozda trazim previse...

zivorad

Evo nekih slicki koje mi je poslao drugar jutros

Nemsy_29

Dodjoh, videh, ostah impresioniran, atmosfera na nivou, muzej krcat, bogata berza! Sve u svemu jako uspesan kup.  ;D

Kao clan tima za obradu podataka izvinjavam se na pojedinim greskicama, nisu bile namerne

I ne bih se slozio sa ovom konstatacijom  :)

Quote from: pvujovic on 15-12-2013, 21:27:54
Sve je bilo super , jedino moramo da uradimo vise maketa za 2014tu za izlozbu nesto mi je bilo puno rupa na stolovima..

Oko 400 maketa je bilo prijavljeno u takmicarski deo  :cheers

PELE

Bilo je...  :mjetal !

Nadam se da ce nas sledece godine biti jos vise... !

Mikoyan29

Ja potpuno zadovoljan!

U jednom trenutku je bilo bas brdo posetilaca, delovali su prilicno zadovoljno  :super

Iiiii gospodo, sta kazete na nasu malu airsoft prezentaciju?  :pilot
MK "Oluj"

Terorista

Cujem da je opet ukradena maketa, ljudi improvizujte nesto u organizaciji... kotizacija vam je 500 dinara a takmicari nemaju uopste nikakvu garanciju da im maketa nece biti ukradena.
Sudjenje kao sudjenje me ne zanima isto je vec par godina u nazad i ne menja se na bolje.

komoras

Meni taj lik što krade makete deluje isto ko "The Phantom Shiter" iz filma "Flight of the Intruder"
Postade mu sport da to radi...  :pilot
ScarfaceOne

★★★★★
★★★★★

komoras @ instagram
komoras @ scalemates

gasha

Quote from: Terorista on 16-12-2013, 01:10:40
Cujem da je opet ukradena maketa, ljudi improvizujte nesto u organizaciji... kotizacija vam je 500 dinara a takmicari nemaju uopste nikakvu garanciju da im maketa nece biti ukradena.
Sudjenje kao sudjenje me ne zanima isto je vec par godina u nazad i ne menja se na bolje.

Poštovani,

tri čoveka su dežurala oko stolova sve vreme kupa. Maketa koja je nestala je ponovo od člana našeg kluba. Kotizacija od 500 dinara po seneioru i novac od berze ne pokriva ni trećinu troškova. Nemoguće je zaposliti 20 ljudi na čuvanju maketa. Ako ste voljni da volontirate možete nam se javiti za sledeći kup, rado prihvatamo svaku pomoć.
Mogu samo da vam garantujem da će svaka koska biti polomljena tom bolesniku kada bude uhvaćen, a biće.

miloskontra

Kako se uopste I ukrade maketa pred toliko ljudi nije mi jasno

gasha

Ćomi

Ajmo na malo lepse teme.
To sto se desilo ne sme da pokvari opsti jako lep utisak.

Posecenost je bila velika, na momente skoro i prevelika za moj ukus...

Niko nije spomenuo radionice, ja sam licno bio prisutan na dve-i to je definitivno jako interesantno i korisno uputstvo.

Sto se maketa tice, mene licno su bas ostavile bez teksta papirne makete koje sam prvi put sada video...

Figura je, poslovicno, bilo jako malo

Oklopa vinjeta diorama i  aviona-ne zna im se broja :)

Ali, posto ne mogu vise da se borim sa Photobucketom, besmrtnim banerima koji iskacu, kodovima i ostalim- evo linka do galerije pa pogledajte, koga zanima, ostatak slika koje sam ja napravio...

https://www.icloud.com/photostream/#A155Z2WMGeEzx7

Eto, nadam se da ce se osetiti deo atmosfere..
Pozz,
Comi

No signature.

Skyrider

Goran A.

Da se dalje nepotrebno ne baca senka na citav skup kojim su na ovaj ili onaj nacin verovatno svi bili zadovoljni, nema potrebe angazovati volontere pored prilicno jeftine i za ovaj slucaj dovoljno efikasne tehnologije koja je danas svima pristupacna.

Taj problem je lako resiti uz pomoc jednog ili dva racunara i nekoliko dobro postavljenih i vidljivo oznacenih web kamera koje ce odbiti svakog u ovoj losoj nameri .

Ukoliko ostane isti raspored stolova predlozio bih kretanje iskljucivo sa spoljne strane kruga a unutrasnji ostavio za zvanicna lica u organizaciji. Time je ostavljena siroka vidljivost i upotreba manjeg broja kamera. To ce verovatno spreciti pokusaj kradje ali ako se i desi, svakako ce biti zabelezen.

Ukoliko bude bilo potrebe, dve kamere i kablove za njih cu vam pozajmiti a verujem da ce se i ostali pridruziti.