Academy 1/72 OV-10A Bronco, VAL-4, Vietnam - GOTOV

Previous topic - Next topic

milan78

Instagram-Peacockscaleworx

zolle

Evo i ova gotova ... uspeo sam da ga postavim na tockove, ispostavilo se da treba manje olova nego sto sam mislio, jer kad se stavi na tockove (ja probao prvo bez njih, samo noge  :headbang) nos legne napred i tako se , verovatno, centar teze pomera napred  :cry Pista je odstampana i zalepljena na parce laminata, cisto za slikanje ... Farbanje cetkicom, boje garazne, lakiran happy color mat lakom u spreju, dekali nesto iz kutije, nesto iz viskova.

Dokon mozak, djavolja igracka !

Tomcat

Opa, malo ofucan, a ?  ;) Lep je, moj ce biti skroz gull gray  ;)
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

zolle

@Tomcat -  jeste, malo sam ga zgulio ovde onde, dugo su oni bili tamo u sumetini. Kroz eskadrilu je proslo nekih 23, 24 letelica, od startnih 15 ako se dobro secam, 6 je docekalo kraj rata, tako da je bilo dosta zamena iz drugih eskadrila, najvise iz marinskih VMO-6 i VMO-2. Crnog ponija su imali samo avioni iz startne postavke, ovaj moj je dosao kao zamena za nekog nesrecnika, jbg nisam uspeo da nadjem ono crno konjce za nos  :cry
Dokon mozak, djavolja igracka !

milan78

Instagram-Peacockscaleworx