Revell/Italeri 1/72 A-6A Intruder, VA-65, Vietnam - GOTOV

Previous topic - Next topic

zolle

Evo sledeci kandidat za kampanju, iskoristio sam slike sa neta, mrzelo me da slikam delove, nadam se da necete da mi zamerite  :cry Delovi ...

a evo i sema farbanja, mozda ne bude 413, videcu sta mogu da obezbedim iz viskova, u obzir dolaze 401,402, 403, 412 i ovaj sa slike  :super

Dokon mozak, djavolja igracka !

zolle

Evo nesto sam prckao ... sklopljen trup, ubacen kokpit, dodao pojaseve od trake i napravio nove rucke za katapultiranje od konca za sivenje (upredeni crni i zuti, pa lak preko ).

dodacu jos neku instalaciju u ovaj deo iza sedista i HUD, i to bi trebalo da bude to  :zvizduc

milan78

Instagram-Peacockscaleworx

Tomcat

Proveri boju sedista, GRU-7 su, ja mislim, crna   ;)
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

flanker

Što se tiče sedišta ima li neko tačan podatak od kada se koriste GRU-7 na A-6, odnosno do kada su koristili GRU-5. Nešto mi se čini da su prvih par godina rata korisitili stariji tip?!
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

flanker

http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?showtopic=267264
Evo ono o čemu sam pisao. Izgleda da su ranije varijante imale GRU-5. Tek kasnije dobijaju GRU-7.
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

zolle

Nastavak radova ... sklopio grdosiju, pao kit i smirgla. Noge trapa nisu zalepljene, stavio ih cisto da ne lezi na stomaku  :super Sutra krecem sa farbanjem ...

zolle

Ofarban, sledi prljanje i dekali  :super sad se malo sjaji, ali kad ga udarim mat lakom ima da bude kako treba  :super

Tomcat

A, znaci kraj se nazire  ;) Zanimljiva sema ali prosto mi nekako ne ide na A-6
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

zolle

@Tomcat - slazem se skroz, ali resih da izadjem malo iz "sive", a ova sema ima i ratnu pozadinu, pa eto malo za promenu  :super

Skyrider

Ova shema ko' Luftwaffe iz ratnog perioda ::) jako lepo ...

KuKLiNsKi

Jovac

Mnogo je blesav sa ovakvom šemom . Vijetnam je to  :super :bravo :bravo :super

zolle

Evo i ovaj je gotov  :super Sklapanje proslo uz poneki problem, generalno nista strasno, farban cetkicom, boje domace garazne, dekali kombinacija iz viskova. Ne stoji mu lose ova sema, s obzirom da nije standardna na koju smo navikli. Ja licno zadovoljan, mozda sam mogao da mu okacim neku drugaciju kombinaciju naoruzanja, ali ajde sad ...  :super

Tomcat

Svaka cast za trud I rad, ali po meni ova zelena nikako ne ide na njega . I cini mi se da je broj malo sitniji.. Da li si nasao odgovarajuci Bu. No. za 412?