7 mi Novogodišnji kup 14.12.2014.

Previous topic - Next topic

medico

Quote from: YU-DFY on 15-12-2014, 19:44:03
Meni je paznju privukao Ferguson pored Sjebra i AN-2. Da li je traktorce radjeno u samogradnji ili je u pitanju neki rezin?

1/43 die-cast iz Engleske, koliko sam saznao u razgovoru sa autorom diorame , poreklom pretpostavljam iz Kine (traktor, ne autor  :D )

Dragan

Samo, zar traktor pored Sejbra nije trebao da bude obojen SMB?
Na nekim aerodromima JRV cak su i protivpozarni aparati bili SMB.

YU-DFY

Hvala za info. Evo, vec sam ga pronasao, a nije ni tako skup, samo da postarina ne kosta vise od modela.
http://shop.masseyferguson.com/mf-35x-scale-1-43.html#.VI_lEXYV8mt

Izgleda jako zanimljivo, a steta bi bilo skidati originalnu farbu i bojiti u zeleno, mada sam gotovo 100% siguran da su bili SMB.

gasha

Nisu bili svi smb bilo je i crvenih 100%

vlajko&marko

Snimak gostovanja na TV Pink
malko kasnimo ali sta je tu je   :zvizduc
www.youtube.com/watch?v=fdmk29WrD5I
pozzz
Vlajko

Igor13

A kada ćete izbaciti snimak radionice ??????

medico

komoras

Ajd lepo napravite YouTube kanal (mislim na vas organizatore) i tamo postavite lepo sve snimke koju su nastali na prethodnim takmičenjima.
Greota je da onako dobri majstori ne budu gledani. Ako treba pomoć oko uploada, rado ću pomoći.  :cheers
ScarfaceOne

★★★★★
★★★★★

komoras @ instagram
komoras @ scalemates

Mr.Proper

Vidim da ste odusevljeni sa traktorom,a ja u ovoj celoj prici sam razocaran,naravno ne na makete vec na die cast modele koji su poceli da se proturaju kroz maketarstvo,ove godine nisam ucestvovao na ovom takmicenju ali sam nesto nacuo pa bih molio mog dragog prijatelja Darka da objavi listu pobednika,posebno me zanimaju kategorije samogradnja i diorame 1/72.
Unapred zahvalan.

rodeo

Quote from: Mr.Proper on 20-12-2014, 22:07:28
Vidim da ste odusevljeni sa traktorom,a ja u ovoj celoj prici sam razocaran,naravno ne na makete vec na die cast modele koji su poceli da se proturaju kroz maketarstvo,ove godine nisam ucestvovao na ovom takmicenju ali sam nesto nacuo pa bih molio mog dragog prijatelja Darka da objavi listu pobednika,posebno me zanimaju kategorije samogradnja i diorame 1/72.
Unapred zahvalan.

Imaš link ka rezultatima na prethodnoj strani ovog topika. Objavljeni su iste veceri.
Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

Mr.Proper

zamorano

r.i.s.t.a.

Quote from: gasha on 20-10-2014, 19:21:39
Poštovani maketari,
Takmičenje VII Novogodišnji Kup će se održati u Muzeju Vazduhoplovstva na aerodromu Nikola Tesla 14.12.2014 sa sledećom satnicom

Čestitke za dobro organizovano takmičenje! Danas doputovah nazad u Srbijicu pa nisam stigao da svratim, ali vidim po fotografijama da je bilo jako dobrih maketa.

Organizatorima samo jedna sugestija: ako ništa drugo a onda zarad juniora i njihovog pravilnog odgoja možda ne bi bilo loše da se na materijalu Takmičenja ispravno napiše redni broj - 7. Novogodišnji kup.

U gadnog dedu rastem, ovakve stvari mi zapadaju za oko  D:)

airbamby

Quote from: r.i.s.t.a. on 22-12-2014, 23:18:08
Quote from: gasha on 20-10-2014, 19:21:39
Poštovani maketari,
Takmičenje VII Novogodišnji Kup će se održati u Muzeju Vazduhoplovstva na aerodromu Nikola Tesla 14.12.2014 sa sledećom satnicom

Čestitke za dobro organizovano takmičenje! Danas doputovah nazad u Srbijicu pa nisam stigao da svratim, ali vidim po fotografijama da je bilo jako dobrih maketa.

Organizatorima samo jedna sugestija: ako ništa drugo a onda zarad juniora i njihovog pravilnog odgoja možda ne bi bilo loše da se na materijalu Takmičenja ispravno napiše redni broj - 7. Novogodišnji kup.

U gadnog dedu rastem, ovakve stvari mi zapadaju za oko  D:)

Hvala Risto, zapalo je za oko i nekom drugom, ali je bilo vec kasno plakati su bili odstampani.
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

Igor13

Hahahaha , meni zapade za oko da se ove godine niko nije žalio da mu fali maketa, mislim da to posebno treba pohvaliti, izgleda da je fantom umreo, ili ranije uhvaćen u nekom zlodelu, bilo kako bilo, čestitke i na tom segmentu organizacije i kad će bre ta radionica,uradih zgrade na maketi, a nisam odgledao radionicu baš na tu temu, pozzzzz