7 mi Novogodišnji kup 14.12.2014.

Previous topic - Next topic

milanco

Evo stigla je jedna posada iz Niša. Sve pohvale organizatorima i da sledeće godine bude bar isto ovako. Živeli :)
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Igor13

Momci svaka čast za organizaciju , čestitke osvajačima medalja (što se mene tiče mnogo interesantnija odličja od prošlogodišnjih medalja), posebno me raduje sve veća i bolja konkurencija u kategoriji koja me posebno zanima, a to je S-13, ili ti diorame u 72-ojci.Rastete iz godine u godinu  ;) :mjetal :super

gasha

Zahvaljujem se svima vama koji ste doneli makete i time doprineli da Novogodišnji kup ne bude samo takmičenje već jedan meketarski praznik za oči. Upravo sva zasluga za veličinu i uspeh ovog događaja pripada vama, jer bez vas to bi bio samo jedan prazan prostor. Bez obzira na osvojeno mesto čestitam svima  i nadam se još većem broju učesnika i maketa sledeće godine.

HVALA VAM

Agram

Odlično takmičenje!
Ne treba tu ništa dodavati.Sve je bilo odlično i taman koliko treba.
Organizatorima sve čestitke i najbolje želje za buduća takmičenja.

Moj skromni doprinos sa par slika.
Moj mali maketar Petar je u glavnoj ulozi i deo maketa što sam uspeo da slikam.

https://www.facebook.com/sasa.jovanovic.3572846/media_set?set=a.733863293375094.1073741866.100002542895500&type=1&pnref=story

Ziggy

Organizatorima hvala i sve najbolje u buducem radu. Jedina zamerka je na berzi, moglo je biti mnogo vise prodavaca, naravno to nije do vas nego do njih ali to je jedini nedostatak po mom misljenju.
Mercenaries never die, they just go to hell to regroup!

drug stari

Poštovani,
zahvaljujem se u svoje, kao i u ime M.K. "Dr. Vladimir Aleksić" na izuzetnom druženju, i nadasve pozitivnoj atmosferi na takmičenju. U nadi da smo svojim radovima doprineli bar deliću ovog viteškog turnira, čestitamo organizatorima.

pekar

Fenomenalno sam se proveo a siguran sam i ostatak ekipe (Rista i Milan).Vidimo se dogodine i nadam se da ću doneti  IL-76 sa tom dioramom ako može da stane u tamića biće dobro.
IL-76

vlajko&marko

Cestitke svim osvajacima medalja  :cheers :cheers
Posebno me je obradovalo znacajno veci broj juniorskih i kadetskih maketa u odnosu na proslu godinu   :super :super
sad  fotke malo atmosfere malo maketa tek toliko da zagoliva mastu   

Vlajko

Ćomi

Kolege, evo i mog doprinosa sirenju pozitivnih talasa koje nam je doneo NG kup... ;D
Nesto sam slikao jednom, nesto vise puta, nesto sam preskocio slucajno, nesto namerno...
Ne zamerite na izboru kao i na ponekoj fotki van fokusa.

Uzivajte,
pozz
Ćomi

No signature.

dragan_mig31

Odlicno takmicenje :) atmosfera bas kako treba :) jedva cekam da dodjem na sledecem kupu :)

iguanac

ima li ko slike one nemani sto je izasla iz tenka i gmizala po figurama? verujem da je o smrdibubi rec - ozbiljno smo razmisljali da vinjetu prebacimo u Sci Fi! :cheers
One day you'll realize there's more to life than culture... There's dirt, and smoke, and good honest sweat!

"Dogod budete čuli na Ljubinom Grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu nema više živih proletera."

https://n-ever-finished-models.blogspot.com/

Poseidon

Evo malo fotki i od mene,sjajna atmosfera i broj maketa.

vlajko&marko

Quote from: iguanac on 15-12-2014, 15:09:08
ima li ko slike one nemani sto je izasla iz tenka i gmizala po figurama? verujem da je o smrdibubi rec - ozbiljno smo razmisljali da vinjetu prebacimo u Sci Fi! :cheers
mislis na ovu bubicu ? :naughty

YU-DFY

Zaista sjajno.
Meni je paznju privukao Ferguson pored Sjebra i AN-2. Da li je traktorce radjeno u samogradnji ili je u pitanju neki rezin?