MiG-21Bis SyAAF 2217 ( Al-Tabqa Air Base )

Previous topic - Next topic

milan78

Ide ti druze to lepo!!!!Jedva cekam zavrsenog da vidim!!!!!
Instagram-Peacockscaleworx

PELE

Veče...

Kamuflaža je zvanično završena, pre 2 dana tačnije ali nisam imao bolje svetlo da slikam... nemam ni sada, isto je, ali ne mogu da čekam novu lampu i slijalice... bolje fotke kada je završim !  :cheers

Postshading radim nakon postavljanja dekala i prljanja...

Danas sam ofarbao brojeve, neke sitnice i lakirao maketu...

:cheers

milan78

Instagram-Peacockscaleworx

mutayu

Sjajno! Lep kontrast mu daje i mala razlika u boji repnog dela. Zasto su oba krilca oborena na dole?

zolle

Dokon mozak, djavolja igracka !

PELE

Hvala svima  :cheers

Krilca ostavih u tom položaju jer će predstavljati mašinu koja je van funkcije... na Batajnici videh svašta na MiG-ovima 21, skoro... imam gomile fotografija ali nisam ovlašćen da ih delim...  :-\

mutayu

Tomcat

Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

boom.boom

"Nije važno šta se radi, vazno je da se preteruje pa će negde već da izbije!"....Miksi-"GYM-Š"

Janjic

凸(¬‿¬)凸

maestro

Jovac

Super ti ide . Pratim sa uzivanjem.  :cheers

Borak

PELE

@Tomcat - Boje su MM i Revell, ispisem uskoro brojeve... sve su mesane sa belom i tamnijim nijansama...

Izvinjavam se opet na losim slikama... da privrsavam ja ovo polako kraju, nadam se da ce biti gotov pre vikenda, ne mogu vise...  ;D  :headbang Vidimo se sledeci put sa finalnim fotkama !  :cheers

Sad ide simpatican deo, prljanje... !