Messerschmitt Bf109 E-3, ICM 1/72- ZAVRSEN

Previous topic - Next topic

Janjic

Extra   :super
Daj da vidimo i taj žuti nos  ;D
凸(¬‿¬)凸

Tomcat

Najzad ono sto sam najvise cekao- da ofarbam nos zutom bojom  ;) I popravljeno jos nekoliko stvari na koje je sugerisano  ;)

Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

mos

Samo jedan detalj, zelena ispred kabine treba da se prosiri celom sirinom kabine, pogledaj fotke po netu.
Bice to dobar komad! :super

Tomcat

Quote from: mos on 25-06-2015, 13:08:47
Samo jedan detalj, zelena ispred kabine treba da se prosiri celom sirinom kabine, pogledaj fotke po netu.
Bice to dobar komad! :super

Ovako?

Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

cherny

Odlican! Sto se tice zelene ispred vetrobrana, izgleda da je Baerov avion stvarno imao zelenu povrsinu sa mekim ivicama i uzu od vetrobrana, bar sudeci prema profilima...
Kasno se javljam, sad teraj tako kako jeste...

Tomcat

Quote from: cherny on 25-06-2015, 14:32:47
Odlican! Sto se tice zelene ispred vetrobrana, izgleda da je Baerov avion stvarno imao zelenu povrsinu sa mekim ivicama i uzu od vetrobrana, bar sudeci prema profilima...
Kasno se javljam, sad teraj tako kako jeste...

Prvobitno sam ga tako ofarbao, ovo sad je vec treca verzija, a guglajuci, naisao sam na vise verzija, tako da stvarno nemam pojma sta i kako da uradim

mos

Izvini ja sam te krivo naveo jer nisam primetio detalj da je suzena sara na tom mestu. Mozes cetkicom da izvedes detalj kao sto je na ovoj slici dao Cherny.
Izvini jos jednom!

Janjic

凸(¬‿¬)凸

Tomcat

Dakle, Heinz Bar zavrsen, suvise mi je vrucina da bih se nesto raspisao, u svakom slucaju, maketa je ICM I moje glavne zamerke se odnose na propeller I providne delove kao I na dekale, sve ostalo je manje vise islo bez problema. Farbano je akrilnim Mr. Hobby bojama, a dekali su iz kutije- brojevi I amblemi, dok su krstovi I stensili uzeti od Italerijevog Bf 109F.

mos

Za jedan ICM sa poznatim problemima skidam kapu!   ;)
Dodlicno uradjena maketa!!!

relja

Dobar Meser, kakvi dobar - odličan!
"Nema te sportske aktivnosti niti seksualnog uzdbudjenja koje može tako da ubrza rad srca i podigne pritisak kao saznanje da je jedan deo makete u radu - nestao"

Hawkeye

'Уживај младићу за младости своје!'

Janjic

凸(¬‿¬)凸

Skyrider

Lep, svidja mi se :) Auto-kritika za kakpit stoji, al nije do tebe.