Italeri 1/72 Mig-29

Previous topic - Next topic

urke1981

Quote from: Sneni on 14-07-2016, 00:46:37
Auuu šta počini od Italerija :D i ja sam svoga kasapio, ali ni približno ovoliko :hahaha
Biće ovo opasno dobar rad!

;D Bas je iskasapljen... ;DTo kad krene jedno po jedno ide u nedogled...kad je bal..... ;D
Evo slika celog aviona  :D

Sneni

Vrh vrhova :cheers Samo ne zaboravi da pomjeriš nosače raketa... a ako ćeš stavljati rakete, bolje da ne stavljaš one iz kutije jer su jako netačne. Ja sam na Italeri 29ku kačio višak naoružanja od Trumpeterovog Su-27.
To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent
http://www.facebook.com/MaketarskiKlubKastelBanjaluka

zobo

dragan_mig31

Bravo :) jedva cekam da vidim sledecu fazu radova :)

Tomcat

Da li ima nekih novina u vezi ove makete?
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

urke1981

Quote from: Tomcat on 10-08-2016, 13:58:38
Da li ima nekih novina u vezi ove makete?

Nema za sada....U Crnoj Gori sam do jeseni,a nisam je poneo sa sobom da je ovde zavrsim. Poneo sam A-10 koji sam poceo i treba da postavim slike onoga sto sam do sada uradio .Pored njega poneo sam jos ponesto,ali o tome kasnije :D Iskreno jedva cekam nastavim i 29-ku i 27-icu koje sam zapoceo....trebalo je da ih ponesem,ali...

urke1981

Cao svima, nije me bilo dugo vremena, da ne objasnjavam zbog cega sve, u svakom slucaju dosta sam zapoceo nesto se zavrsava,nesto ne ;D. Da ne bih kacio u 100 topica evo ovde nekih zajednickih slika sa production line ;D. Italeri Mig-29, Trumpeter Su-27 i Academy A-10 koje sam razvukao nikako da ih zavrsim. Tu su Zvezda MiG-29, Zvezda Su-27SM, Zvezda Mi-8MT, Avademy F-14A, Italeri F-16D, Revell Abrams i Humvee i Academy M35

urke1981

Evo jos malo slika....Izvinjavam se zbog kvaliteta slika...Slikao sam telefonom pa nisu bas i nesto :D

milan78

Dobro dosao nazad.Radovi su odlicni.Bas sam se potao gde nestade lik sa onim a-10 i mig-29...vidim kokpit si ispravio boju...odlicno!!! :cheers
Instagram-Peacockscaleworx

dragan_mig31

Odlicno napredujes.Samo napred pa cekamo da vidimo slike gotovih maketa :)

Lykos

Jel' to onaj A-10 što je rađen pored morske obale?

urke1981

Hvala momci ;D

Jeste to je A-10 sa morske obale ;D
Ispravio sam boju u kokpitu,ostalo je jos samo malo na ramu stakla kabine ,ali to cu cetkicom da ispravim.
Sve makete su jos u fazi nanosenja dekala.

Evo slike Italerijeve i Zvezdine 29-ke